Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 5

J&S Electronics Company SRL

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre J&S Electronics Company SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 5.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 5

Firma J&S Electronics Company SRL a fost infiintata in anul 1997, avand ca obiect de activitate vanzarea de televizoare color second hand, service electronice si ulterior ne-am specializat si in domeniul decodarilor auto. Avand in spate o experienta de peste 20 ani, cu o pregatire superioara in domeniul electronicii, specialistii firmei noastre pot efectua reparatii: laptop, lcd, plasma, tv cu tub, dvd, monitoare lcd, combine audio, sisteme 5.1, calculatoare, ecu auto. Deasemenea se pot face decodari auto la aproape orice cd, casetofon, navigatie auto. Efectuam reflow, reballing la aproape orice cip bga pentru placi laptop, placi video sau placi de baza pc, pe masina performanta.

Efectuam reparatii pentru  orice model de tv / televizor cu tub cinescop, lcd sau led. Iata citeva exemple de marci tv pe care le reparam: Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel si altele.Se acorda garantie la orice reparatie tv efectuata la  firma noastra. Daca tv-ul se va defecta in perioada de garantie veti beneficia de manopera gratuita la repunerea in functiune a acestuia. Laboratorul firmei este dotat cu aparate performante de diagnosticare rapida a defectelor. (multimetre,esrmetre,osciloscoape si altele). Practic orice reparatie tv cu tub  se va efectua in aceeasi zi. Numai in cazuri speciale cind necesita comanda de componente , reparatia tv-ului  va dura mai mult. In orice caz , clientul va fi anuntat despre  costurile si duratareparatiei. 

Reparam sisteme audio 5.1, Dvd playere (divx-uri) dar si Reparatii / Decodari dvd-playere auto, gps-uri, radio-casetofoane, cd playere, mp3 playere,sisteme home-cinema, combine audio si asa mai departe. Efectuam reparatii la orice Sistem Audio Genius de pe piata. Se acorda garantie la orice reparatie efectuata la firma noastra!Veti veni cu Sistemul Audio 5.1, il lasati in service, iar in aceeasi zi sau in maxim 24 ore veti fi sunat si vi se comunica diagnosticul si pretul pentru reparatie. Daca sunteti deacord cu acest pret, vi se comunica si duratareparatiei, ulterior fiind sunat pentru a ridica Sistemul Audio 5.1 reparat.Pentru a se asigura o reparatie de durata si rapida , acestea se efectuaza numai in laboratorul firmei noastre, eventual vi se poate asigura transportul aparatului contracost la si de la service.Veti veni cu combina audio, o lasati in service, iar in aceeasi zi sau in maxim 24 ore veti fi sunat si vi se comunica diagnosticul si pretul pentru reparatie. Daca sunteti deacord cu acest pret, vi se comunica si durata reparatiei, ulterior fiind sunat pentru a ridica combina audio reparata.Pentru a se asigura o reparatie de durata si rapida , acestea se efectuaza numai in laboratorul firmei noastre, eventual vi se poate asigura transportul aparatului contracost la si de la service

Galerie foto