Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 3

Reparatii Tv

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Tv - Service Reparatii Bucuresti-Sector 3.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 3

Suntem un service specializat aflat in permanența la curent cu noutațile de ultima generație din domeniul reparațiilor televizoare, reparații electronice audio si video. Va oferim posibilitatea remedierii celor mai costisitoare defectiuni cu preturi care ajung pana la 25-30% din valoarea achizitionarii unuia nou.Ofera-i o sansa televizorului tau !

Reparațiile efectuate si garanția sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experiența vasta in domeniul de service tv, reparații electronice.

Cartea noastra de vizita o reprezinta cei peste 25 000 clienți mulțumiți de serviciile noastre.Ținand cont de propunerile si nevoile d-voastra am dezvoltat o echipa de intervenții rapide disponibila sa soluționeze reparațiile de televizoare in maxim 8 ore de la solicitare.

-Efectuam service televizoare orice marca, model (lcd, plasma,led,tub catodic- crt) la domiciliu in Bucuresti si in localitațile limitrofe-Ilfov.

-Asiguram servicii de instalare si punere in funcțiune televizoare.

-Reparații electronice audio video la domiciliu (service electronice): amplificatoare Hi-Fi profesionale, proiectoare tv, combine muzicale, sisteme audio home cinema (5.1), blu ray playere etc.

     Cum se procedeaza ?

  Activitatea de reparații televizoare presupune intotdeauna o investigație primara de diagnoza.Dupa manifestare si efectuarea masuratorilor electrice specifice se depisteaza componentele defecte.

  In urma constatarii se comunica costul lucrarii.Acesta se stabileste in funcție de valoarea pieselor care vor trebui inlocuite si complexitatea manoperei.

  De exemplu pentru generațiile noi de tv lcd,plasma reusim sa optimizam de cele mai multe ori costurile reparațiilor prin depanarea si inlocuirea la nivel de componenta.In acest mod se pot reduce prețurile cu pana la 50%-60% fata de inlocuirea clasica la nivel de placa sau modul.

  Pentru mai multe informații specifice problemei d-voastra va stam la dispoziție.

Galerie foto