Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 1

Service Electronice Impex

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Electronice Impex - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 1

S.C. Service Electronice Impex va ofera un sistem mobil eficient rapid si unic de reparatii televizoare la domiciliu cu cele mai mici costuri,  fara taxe de verificare si deplasare.

Executam reparatii de inalta calitate cu piese noi si personal cu experienta in domeniu. Asiguram servicii de reparatii tv si componente electronice pentru majoritatea televizoarelor vandute in Romania.

Acordam garantie 6 luni la domiciliul clientului pentru orice reparatie efectuata. Oferim servicii de reparatii televizoare fara taxe de deplasare si verificare in toate locatiile din Bucuresti ,Ilfov ,Ploiesti , DN1. Reparatii televizoare, lcd, plasme, monitoare, led tv, la domiciliul clientului, Bucuresti.

Executam reparatii si service in Bucuresti pentru televizoare, monitoare, lcd, plasme, led tv, cuptoare cu microunde, aparate de aer conditionat, marca : Samsung, Lg, Beko, Hyundai, Grundig, Philips, Daewoo, Myria, Teletech, Orion, Eurocolor, Bluesky, Maxwell, Veryo, Delton, Goldstar, Schneider, Panasonic, etc.

Folosim componente electronice de inalta calitate, acordam o garantie de 6 luni la orice aparat reparat. Efectuam deplasari si verificari gratuite pentru televizoare, lcd, cuptoare cu microunde si aparate de aer conditionat in toate sectoarele din Bucuresti.

 

Galerie foto