Service Reparatii Tv-Lcd-Led

DRAGHICI PAUL STEFAN II - Reparatii Televizoare la domiciliu in Brasov

Service Reparatii Tv-Lcd-Led reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DRAGHICI PAUL STEFAN II - Reparatii Televizoare la domiciliu in Brasov - Service Reparatii Brasov.


Descriere Service Reparatii Tv-Lcd-Led

  Nu se mai aprinde televizorul sau monitorul? Se stinge dupa un anumit timp? Ramane blocat in meniu? Nu primeste comenzi? Luminozitate si contrast scazute sau in exces? PFA DRAGHICI PAUL STEFAN efectueza reparatii televizoare la domiciliul clientului si la punctul de lucru dupa urmatorul program:

Pe teren: luni-vineri ora 10.00-17.00 (tel.0773.90.20.69)

La punctul de lucru (str.Caramidariei, nr.3, in spatele magazinului Altex-Bartolomeu): luni-vineri ora 17.30-20.00, sambata ora 10.00-14.00 (te.0773.90.20.69)

    Ofer reparatii tv de calitate, cu garantie. Orice problema care ar aparea in perioada de garantie, se remediaza rapid, fara alte costuri.
  In urma constatarii se comunica costul lucrarii. Acesta se stabileste in functie de valoarea pieselor care vor trebui inlocuite si complexitatea manoperei.
  De cele mai multe ori reparatia televizorului este mai eficienta decat achizitionarea unui televizor nou, mai ales daca este unul de generatie noua, asa ca nu ezitati sa ne contactati.

In perioada 02 iulie - 15 iulie - CONCEDIU.

Produse si Servicii

Reparam televizoare de orice tip, orice marca

  • clasice cu tub catodic (CRT)
  • TV LCD, TV LED
  • SAMSUNG, LG, PHILIPS, PANASONIC, SONY, MYRIA, TELETEC,
  • HITACHI, SEG, UNIVERSUM, WESTWOOD, VESTEL,
  • VORTEX, FINLUX, GOODMANS, DAEWOO, SHARP, IVORY, GRUNDIG etc. 

Galerie foto