Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bacau

Reparatii TV LCD LED Bacau

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii TV LCD LED Bacau - Service Reparatii Bacau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bacau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bacau

Reparam televizoare orice tip de diagonala sau model executate de personal de inalta calificare. Regeneram tuburi cinescop ( crt ) cu aparat computerizat. Reprogramam memorii pe calculator, pentru orice televizor blocat reparam tv lcd si monitoare lcd.

Suntem o companie localizata in Bacau, judetul Bacau, si infiintata in anul 1992. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: televizoare si servicii de repartii. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. 

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor S.C. Electro Pas S.R.L. 

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Galerie foto