Service Reparatii Telefoane-Smartphone Tulcea

Reparatii Telefoane Tulcea

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Telefoane Tulcea - Service Reparatii Tulcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Tulcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Tulcea

  Service-ul nostru va ofera cea mai variata gama de reparatii a telefoanelor mobile NOKIA, VERTU , BLACKBERRY, APPLE IPHONE, SAMSUNG, HTC, LG, SONY ERICSSON, incepand de la defecte comune minore pana la defecte cu grad major de dificultate. Prestari servicii reparatii articole electronice, in special telefoane mobile, tablete, laptop, notebook/netbook/ultrabook

  Detinem experienta si expertiza necesara pentru a oferi cele mai bune servicii de reparatii, indiferent de modelul de telefon mobil, phablet, tableta sau laptop.
  Service-ul nostru asigura reparatii GSM pentru toate modelele existente pe piata romaneasca si pentru majoritatea telefoanelor aduse din alte tari, indiferent de banda de frecventa in care acestea functioneaza. Dotarile tehnice pe care le avem si experienta inginerilor de service ne permit sa executam reparatii de orice fel, mai ales inlocuirea componentelor gsm.
  La noi puteti beneficia de toata gama de reparatii hardware si software pentru telefonul dumneavoastra.atea interventiilor sunt efectuate pe loc. La intrarea telefonului in service, clientul este informat despre costul si durata reparatiei. Clientul este intotdeauna tinut la curent in ceea ce priveste service-ul si modul in care decurg operatiunile.

Reparatii Telefoane Smartphone Tulcea

Produse si Servicii

  • inlocuire display-uri, microfoane, casti, sonerii, carcase, etc Reparatii Telefoane Smartphone Tulcea
  • curatare/ intretinere telefoane, smarphones, tablete
  • instalari, upgrade-uri, recuperare date, backup
  • schimbare amplificatoare de radio frecventa
  • schimbare CIP-uri in tehnologie micro BGA
  • inlocuire surse de alimentare (baterii)
  • refaceri si upgrade software, inclusiv limba romana, aplicatii, sunete de apel, logo-uri, jocuri
  • decodari, deblocari gsm orice model de telefon
  • instalare & configurare retea, internet & mail

Galerie foto