Service Reparatii Telefoane-Smartphone Timisoara

ISmart Store & Service

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ISmart Store & Service - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Timisoara

Oferim servicii specializate pentru intreaga gama Iphone la cele mai mici preturi, iar clientii se vor bucura de consultanta unui personal calificat. Va invitam la magazinul nostru situat pe strada Eugeniu De Savoya nr. 7 , pentru a beneficia de telefoane si accesorii din gama Iphone, Samsung si HTC la cele mai mici preturi.
Asiguram orice fel de reparatii hadrware / software si decodari pentru urmatoarele modele de telefoane mobile: Apple iPhone, Samsung si HTC. Oferim servicii de decodare/deblocare. Resoftam (rescriem software) telefoane cu orice fel de problema software. In cazul in care este necesara schimbarea versiunii de software clientul va fi informat. 
Experienta specialistilor nostrii in domeniul GSM este garantia serviciilor noastre, care se poate vedea in satisfactia clientilor. Remedierea unei probleme in service pentru un produs poate dura pana la maxim 3 zile. Beneficiati de consultata gratuita.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la : tel : 0751 343 381 / 0722 824 516 sau e-mail : tibiflorescu@yahoo.com

Comercializam Telefoane / Tablete de TOP de la cei mai importanti producatori , cu cel mai bun PRET !!!

Asiguram serviciul de Buy-Back pentru Telefonul Dumneavoastra !! 

image-1htc_one_logo468px-Nokia_Lumia_logo.svgsamsung-logosony-xperia-logo

Galerie foto