Service Reparatii Telefoane-Smartphone Suceava

Proact S.R.L.

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Proact S.R.L. - Service Reparatii Suceava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Suceava

Proact Service GSM se mândreşte cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul diagnosticării defectelor şi reparării telefoanelor mobile de orice tip. Departamentul a crescut gradual în acest domeniu şi a devenit unul dintre cele mai longevive service-uri din municipiul Suceava. În service-urile noastre putem repara orice model de telefon mobil. Înlocuim piese şi accesorii. Toate intervenţiile beneficiază de garanţie şi postgaranţie.
Misiune: Pentru că trăim într-o lume în care comunicarea la distanţă a devenit demult o necesitate, Proact Service GSM are misiunea de a ajuta toţi clienţii care ne solicită serviciile şi punem în slujba lor experiența acumulată pe toată durata activitații noastre, în care am învăţat să ne bazăm pe eficienţă și rapiditate.
Descriere: Proact Service GSM se mândreşte cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul diagnosticării defectelor şi reparării telefoanelor mobile de orice tip. Departamentul a crescut gradual în acest domeniu şi a devenit unul dintre cele mai longevive service-uri din municipiul Suceava. Reţeaua de service-uri dispune de echipamente de ultimă generaţie şi de personal calificat capabil să asigure servicii de înaltă calitate.

Galerie foto