Service Reparatii Telefoane-Smartphone Sighisoara

JAY GSM Sighisoara

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre JAY GSM Sighisoara - Service Reparatii Sighisoara.


Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Sighisoara

JAY GSM
Service - Reparatii Telefoane - Tablete | Accesorii GSM
0741.036-879

service-reparatii-telefoane-jay-gsm

Telefonul tau este codat? Aveti probleme software cu telefonul? Vreti sa folositi telefonul pe orice retea de telefonie mobila? S-a stricat microfonul la telefon sau se aude prea incet? Ti s-a spart display-ul? Nu aveti semnal? Telefonul nu incarca? Nu suna? Vreti sa va schimbati pachetul de limba sau sa va personalizati telefonul?

Softul telefonului se poate strica, si telefonul o sa faca diferite erori din cauza aceasta. Este posibil sa nu mai faca poze, sa nu mai puteti accesa unele portiuni din meniu, sa se blocheze, sa nu mai porneasca de loc sau sa aiba numai un ecran alb sau un logo cand il porniti. Aceste probleme se repara cu rescrierea softului in intregime si se pierd toate datele si numerele din telefon.

reparatii telefoane sighisoaraOferim Update software, refacere software, limba romana sau alte limbi preferate pentru aproape orice model GSM, decodare, deblocare cod retea, transfer de date, contacte, agenda, date personale, poze, melodii.

La intrarea telefonului în service, clientul este informat despre costul si durata reparatiei. Clientul este intotdeauna tinut la curent in ceea ce priveste service-ul si modul in care decurg operatiunile.

Produse si Servicii

  • REPARATII HARD (schimbare lcd,touchscreen,geam lcd,folii,microfoane,difuzoare,conector incarcare,etc.)
  • REPARATII SOFT (re-softare,decodare,resetare cod, resetare cont frp,re-calibrare,etc.)
  • ACCESORII GSM (acumulatori,folii protectie de sticla,incarcatoare,cabluri de date,hands free,carduri de memorie,huse de protectie,cartele sim,etc)

Galerie foto