Service Reparatii Telefoane-Smartphone Rosiorii de Vede

Reparatii Telefoane Rosiorii de Vede

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Rosiorii de Vede reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Telefoane Rosiorii de Vede - Service Reparatii Rosiorii de Vede.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Rosiorii de Vede
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Rosiorii de Vede

Primul service complet de electrocasnice din Rosiori de Vede. Cu o echipa de profesionisti venim in intampinarea problemelor dumneavoastra. Pune-ne la incercare!

Produsele noastre beneficiaza de garantie dupa cum urmeaza:

Telefoanele, tabletele si laptopurile – 24 de luni.

Acumulatorii si incarcatoarele – 12 – 24 de luni in functie de furnizor.

Cardurile de memorie si dispozitivele de stocare a datelor – 60 de luni.

Restul de produse 12 luni.

In cazul defectarii in perioada de garantie, produsul se returneaza, insotit de facture de achizitie si certificatul de garantie in ambalajul original, la adresa str. Zavoi, nr.5 Rosiori de Vede,jud. Teleorman, urmand sa il verificam si sa il inlocuim sau sa rambursam contravaloarea acestuia, in cazul confirmarii defectului.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 15 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Costul transportului aferent returnarii produselor catre noi, este suportat de catre client. Costul de expeditie al produselor returnate de la Electroserv Grup srl catre client este suportat de compania noastra.


Termenii si conditiile pot fi modificate fara o notificare prealabila si fara a motiva acest lucru; continuand sa utilizati siteul implica acceptarea modificarilor.

 

 

Galerie foto