Service Reparatii Telefoane-Smartphone Reghin

Service Telefoane GSM Reghin

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Telefoane GSM Reghin - Service Reparatii Reghin.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Reghin
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Reghin

Image Group asigura reparatii pentru toate marcile/modelele existente pe piata romaneasca si pentru majoritatea telefoanelor aduse din strainatate, indiferent de tara de origine sau de banda de frecventa in care acestea functioneaza.

Majoritatea interventiilor se executa pe loc sau in maxim 24 de ore de la data intrarii telefoanelor in service. Se folosesc piese originale, sau, cu acordul clientului, piese similare ale altor producatori.La intrarea in service, clientul este informat despre costul si durata reparatiei. Odata cu acordul acestuia, se intocmeste o fisa de intrare in service ce contine toate defectele reclamate, pretul estimativ si alte detalii specifice (seria acumulatorului, starea telefonului, accesorii, etc ). Clientul este anuntat telefonic despre finalizarea reparatiei. La ridicarea telefonului reparat, clientul primeste un certificat de garantie a reparatiei. Clientul este intotdeauna informat despre operatiunile executate si, enentual despre motivele pentru care o anumita reparatie nu a putut fi dusa pana la capat.

Produse si Servicii

- schimbare amplificatoare de radio frecventa (PF-uri)
- schimbare CIP-uri in tehnologie micro BGA
- inlocuire surse de alimentare
- inlocuire display-uri, microfoane, casti, sonerii, carcase, etc
- refaceri si upgrade software
- decodari,deblocari gsm aproape orice model de telefon
- accesorii telefoane mobile

Galerie foto