Service Reparatii Telefoane-Smartphone Ramnicu Valcea

Delux GSM

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Delux GSM - Service Reparatii Ramnicu Valcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Ramnicu Valcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Ramnicu Valcea

DeLux GSM este situat in apropierea Autogarii 1 Mai Str. George Cosbuc Nr.5 vis a vis de Complex Antares efectueaza servicii de telefonie mobile: reparatii hardware, resoftari, deblocari terminale gsm. De asemenea, va oferim cele mai bune produse – carcase originale si neoriginale, acumulatori originali si neoriginali, incarcatoare auto si de retea, cabluri de date, handsfree, huse, carduri de memorie, incarcare electronica, cartele telefonice. Firma noastra are o echipa de specialisti, care ofera seriozitate si profesionalism.
Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor si serviciilor companiei. Folosindu-ne de experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto