Service Reparatii Telefoane-Smartphone Craiova

Best-GSM

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Best-GSM - Service Reparatii Craiova.


Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Craiova

Best-GSM oferă cu seriozitate servicii de calitate !

Situată pe Str.Dr.N.I.Sisesti nr 23B ( Cart. 1 Mai), consignaţia Best-GSM vă pune la dispoziţie o gamă variată de telefoane la cele mai mici preţuri!
Tot aici puteţi găsi un service GSM de cea mai bună calitate în care orice problemă a telefonului dvs îşi va găsi rezolvarea !

Ne putem mândri că am participat activ la dezvoltarea afacerilor clienților noștri persoane juridice, prin oferirea de echipamente și soluții personalizate adaptate necesităților acestora. De asemenea, compania noastră dispune de un personal calificat, competent și serios, familiarizat cu evoluția tehnologiilor pe care le oferă clienților săi.

Cei ce detin un telefon Samsung / iPhone stiu cat de usor este sa scapi telefonul si sa ii lovesti rama, sau in cazul modelelor mai vechi precum Samsung Galaxy S1 i9000 sau Samsung Galaxy S2 i9100 aceasta in timp se exfoliaza (se cojeste) si incepe a avea un aspect inestetic, iar pana acum inlocuirea acestei rame a fost imposibila deoarece aceasta este lipita pe spatele ecranului, iar incercarea de a schimba aceasta rama se poate solda cu ecranul fisurat (ecran care are un cost considerabil in cazul acestor modele Samsung Galaxy) .
Datorita tehnologiilor inovative si a experientei de care dau dovada expertii atelierului Best - GSM inlocuirea acestei rame, pana nu demult imposibila, a devenit posibila in conditii de maxima siguranta .
Efectuam Profesional inlocuirea ramei si a geamului de protectie la toate modelele de telefoane !

 

Produse si Servicii

- Decodam orice model de telefon pe IMEI sau SOFT
- Aplicam tipla sticla la toate modelele de telefoane
- Huse protectie pentru toate modelele de telefoane
- Inlocuim Sticla / Display la orice model de telefon sau tableta , la cele mai mici preturi !
- Inlocuim Touchscreen la orice model de telefon sau tableta , la cele mai mici preturi !
- Inlocuim/Reparam conector alimentare la orice model de telefon sau tableta !
- Softam orice model de telefon sau tableta !
- Reparam orice model de laptop !
- Instalare windows cu Licenta + Curatire la orice model de laptop !

Aducem la comanda in 24h orice componenta pe original cu Garantie 6 luni din gama : SAMSUNG ~ APPLE ~ L.G la cele mai mici preturi !!!

Galerie foto