Service Reparatii Telefoane-Smartphone Cluj Napoca

Service Telefoane GSM Cluj Napoca

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Telefoane GSM Cluj Napoca - Service Reparatii Cluj Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Cluj Napoca

  Suntem o firma din CLUJ-NAPOCA, specializata in service si vanzari de telefoane mobile. Echipa noastra este tanara fiecare membru avand studii superioare in domeniu. Firma activeaza de peste 5 ani in domeniul GSM fiind una dintre cele mai cunoscute firme de specialitate din Cluj. Datorita calitatii serviciilor noastre si rapiditatii in rezolvarea problemelor am reusit sa ne impunem pe piata atragand tot mai multi clienti.

  Deasemenea firma noastra colaboreaza cu alte firme specializate in vanzarea telefoanelor mobile din localitate dar si din afara localitatii. Datorita continuei dezvoltari a firmei si datorita captarii cat mai multor firme colaboratoare firma noastra incet incet incepe sa se impuna chiar pe plan regional. Punem accent pe seriozitate si calitate si de aceea puteti apela cu incredere la serviciile noastre asigurandu-va ca nu veti pleca niciodata nemultumit de la noi.

SERVICE MOBILE
  Reparatii telefoane mobile de la cele clasice pana la ultimele aparitii de smartphone. Va invitam sa ne contactati pentru orice problema tehnica a telefonului dvs. Consultatie GRATUITA online - maxim 24 h! Tarifele contin 20% TVA si se ofera garantie pentru manopera si piesele schimbate

PIESE ORIGINALE
  Aducem la comanda (plata in avans) piese pentru telefoane mobile si smartphone ORIGINALE! Dispunem de o gama variata de piese originale dar si de colaboratori de incredere care ne ofera la preturi avantajoase piese originale pentru aproape toate tipurile de telefoane mobile si smartphone-uri.

ACCESORII GSM
  Accesorii GSM pentru telefoane mobile si smartphone-uri. Avem o gama variata pentru telefoane mobile si smartphone-uri atat originale cat si universale, pentru cele mai multe tipuri de mobile. Dispunem de: accesorii GSM pentru masina auto originale si universale, baterii externe pentru telefoane, huse, incarcatoare, etc.

Produse si Servicii

  • inlocuire display-uri, microfoane, casti, sonerii, carcase, etc;
  • curatare/ intretinere telefoane, smarphones, tablete
  • instalari, upgrade-uri, recuperare date, backup;
  • schimbare amplificatoare de radio frecventa;
  • schimbare CIP-uri in tehnologie micro BGA;
  • inlocuire surse de alimentare (baterii);
  • refaceri si upgrade software, inclusiv limba romana, aplicatii, sunete de apel, logo-uri, jocuri;
  • decodari, deblocari gsm orice model de telefon
  • instalare & configurare retea, internet & mail

Galerie foto