Service Reparatii Telefoane-Smartphone Caransebes

Reparatii Telefoane GSM Caransebes

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Telefoane GSM Caransebes - Service Reparatii Caransebes.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Caransebes
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Caransebes

  Suntem cu adevarat un service gsm profesionist, drept pentru care cunostintele noastre se rasfrang asupra unei game complete de telefoane: Nokia, Sony Ericsson, Sony, toate gamele de Samsung si iPhone, de la lansarea lor initiala si pana astazi, LG, Alcatel si multe astfel de terminale. Deoarece modelele de telefoane nu contenesc sa se dezvolte, noi le-am urmat exemplul si oferim servicii complete de service telefoane mobile in Caransebes si provincie. Nu exista model pe care piata de profil l-a imbratisat, sa nu fie cunoscut in detaliu de catre echipa noastra.
  Telefoanele mobile au o multitudine de avantaje, insa au si un dezavantaj major, si anume pe acela de a se defecta foarte repede. Din pacate, faptul ca ele devin pe zi ce trece mai usoare si mai subtiri nu constituie o bila alba. Ai crede ca modelele de telefoane de tip iPhone sau Samsung nu se pot defecta in veci. In realitate nu este asa, ipoteza este una total eronata. In service-ul nostru de reparatii ne confruntam deseori cu cazuri de astfel de super telefoane care prezinta diverse probleme. Schimbarea display-ului, a acumulatorului sau a carcasei sunt doar unele dintre cele mai frecvente probleme, pentru ca mai apoi acestea sa fie urmate de cele ce tin de sisteme de operare, de soft.
  De aceea noi am ales sa protejam investitia oicui. Display zgariat sau spart? Nicio problema pentru noi. Acumulator uzat pentru modele de telefoane de orice tip? Noi avem solutia. Carcasa sparta sau ciobita? Nicio grija, la noi poti gasi tot ceea ce iti trebuie. Touch screen care nu mai raspunde bine la comenzi? Noi stim sa il facem sa functioneze. Tot ce ai tu de facut este sa apelezi la noi si sa ne explici pe scurt problema intampinata. Te asiguram de profesionalismul nostru, deoarece noi intelegem foarte bine pasiunea oricui pentru telefoanelele mobile.

Produse si Servicii

 • reparatii si service gsm pentru aproape toate modelele de telefoane mobile
 • schimbare amplificatoare de radio frecventa
 • schimbare CIP-uri in tehnologie micro BGA
 • inlocuire surse de alimentare
 • inlocuire display-uri, microfoane, casti, sonerii, carcase, etc
 • refaceri si upgrade software, inclusiv limba romana, aplicatii, sunete de apel, logo-uri, jocuri
 • decodari, deblocari gsm orice model de telefon (majoritatea interventiilor se efectueaza pe loc)
 • cartele telefon mobil
 • reincarcari
 • accesorii mobile
 • huse moderne