Service Reparatii Telefoane-Smartphone Buzau

Reparatii Telefoane GSM Buzau

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Telefoane GSM Buzau - Service Reparatii Buzau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Buzau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Buzau

Firma DoctorGSM va ofera servicii profesionale in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile. Cu peste 10 ani de experienta in domeniu am ajuns sa fim printre cele mai renumite service-uri din Buzau. Pentru a va oferi servicii de cea mai buna calitate, firma noastra investeste continuu in cele mai noi programe si echipamente de service, putand face fata, astfel, oricarei reparatii la orice nivel.
Profesionistii nostri va asigura calitatea serviciilor noastre care includ:

» Reparatii telefoane cu probleme hardware.
Daca se intrerupe convorbirea, se inchide telefonul in timpul convorbirii, se inchide singur, nu tine bateria, are semnal slab, nu auziti bine, nu sunteti auzit bine, nu suna, ati scapat telefonul, a cazut in apa e posibil ca telefonul dvs sa aiba probleme de hardware. In cazul telefoanelor cu apa sau afectate de umiditate sansele de succes la reparat sunt foarte mici. Daca telefonul a fost scapat in apa, va rugam sa scoateti bateria imediat si sa nu incercati sa porniti telefonul fiindca se poate strica definitiv. Aduceti telefonul la reparat cât mai repede posibil.

» Reparatii telefoane cu probleme soft.
Softul telefonului se poate strica, si telefonul o sa prezinte diferite erori din cauza aceasta. Este posibil sa nu mai faca poze, sa nu mai puteti accesa unele portiuni din meniu, sa se blocheze, sa nu mai porneasca deloc sau sa aiba numai un ecran alb sau un logo când il porniti. Aceste probleme se repara cu rescrierea softului in intregime si se pierd toate datele si numerele din telefon.

» Deblocari Telefoane Mobile.
Deblocam cele mai multe tipuri de telefoane mobile pe loc, cu exceptia a catorva modele care dureaza cateva ore. Pentru aceasta folosim cele mai sigure metode fara a afecta integritatea telefonului.

» Instalare meniu in limba dorita, upgrade soft.
Instalarea meniului dureaza intre 15-30 min. In cele mai multe cazuri, softul telefonului este rescris si din cauza acesta se pierde continutul telefonului. Va cerem sa salvati toate numerele si datele din telefon pe o cartela SIM, card de memorie sau calculator.

» Schimbare carcase.
La unele tipuri de telefoane puteti schimba carcasa foarte usor. Dar sunt modele care implica demontarea in amanunt a telefonului si nu se recomanda sa fie schimbate de catre utilizator. Pentru aceasta va asteptam la service.

» Vanzare accesorii GSM la cele mai mici preturi.
Vindem incarcatoare, carcase, piese, huse, baterii, handsfree-uri, device bluetooth sau infrarosu pentru conectarea telefonului la calculator, etc.

» Garantie
La toate serviciile mentionate primiti garantie. Exceptie: NU acordam garantie la telefoane scapate in apa. Pe acestea le reparam numai cu intelegerea si acordul clientului, deoarece telefoanele cu urme de lichide au sanse minime de a ramane in stare de functionare dupa eforturi considerabile de a le repara.

 

Galerie foto