Service Reparatii Telefoane-Smartphone Bucuresti-Sector 2

Reparatii Telefoane GSM Sector 2

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Telefoane GSM Sector 2 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Bucuresti-Sector 2


Service telefoane, smartphone: deblocari, decodari, resoftari

 Va oferim o gama variata de servicii, printre care si decodari de soft, decodari telefoane mobile,deblocari telefoane pentru majoritatea marcilor si modelelor de pe piata romaneasca si pentru majoritatea telefoanelor aduse din afara, indiferent de origine sau de banda de frecventa in care acestea functioneaza. Deblocarea/decodarea nu afecteaza in nici un fel functionarea ulterioara a telefonului.

  Service Reparatii Telefoane Smartphone sector 2Se folosesc piese originale, sau, cu acordul clientului, piese similare ale altor producatori. La intrarea telefonului în service, clientul este informat despre costul si durata reparatiei. Clientul este intotdeauna tinut la curent in ceea ce priveste service-ul si modul in care decurg operatiunile.

 Softul telefonului se poate strica, si telefonul o sa faca diferite erori din cauza aceasta. Este posibil sa nu mai faca poze, sa nu mai puteti accesa unele portiuni din meniu, sa se blocheze, sa nu mai porneasca de loc sau sa aiba numai un ecran alb sau un logo cand il porniti. Aceste probleme se repara cu rescrierea softului in intregime si se pierd toate datele si numerele din telefon.

  Oferim servicii profesionale de reparatii hardware si software, pentru majoritatea modelelor de telefoane, smartphone-uri de la cele mai cunoscute branduri.

Produse si Servicii

  • inlocuire display-uri, microfoane, casti, sonerii, carcase, etc; Service Reparatii Telefoane Smartphone sector 2
  • curatare/ intretinere telefoane, smarphones, tablete
  • instalari, upgrade-uri, recuperare date, backup;
  • schimbare amplificatoare de radio frecventa;
  • schimbare CIP-uri in tehnologie micro BGA;
  • inlocuire surse de alimentare (baterii);
  • refaceri si upgrade software, inclusiv limba romana, aplicatii, sunete de apel, logo-uri, jocuri;
  • decodari, deblocari gsm orice model de telefon
  • instalare & configurare retea, internet & mail

Galerie foto