Service Reparatii Telefoane-Smartphone Bucuresti-Sector 1

Reparatii Telefoane GSM Sector 1

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Telefoane GSM Sector 1 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Bucuresti-Sector 1

  Service-ul nostru detine un laborator care corespunde celor mai exigente cerinte ale producatorilor, privind dotarea cu instrumente de reparatii si control cat si a normelor specifice de interventii pe placa de baza in conditii ESD. Detinem un sistem on-line de urmarire a proceselor de interventie, care permite optimizarea timpilor de reparatie astfel incat terminalele trec prin toate etapele de service intr-un timp foarte scurt si in acest fel noi reusim sa satisfacem pe deplin toti clientii nostri. Avem personal calificat si aparatura de ultima generatie pentru a putea realiza cele mai complicate reparatii hardware.
  Cu peste 10 ani de experienta in industria de service telefoane mobile si tablete, ne mandrim cu servicii si produse de calitate, dar si cu un portofoliu de peste 58.000 clienti multumiti. Oferim servicii profesionale de reparatii hardware si software, pentru majoritatea modelelor de telefoane, smartphones, phablets sau tablete, de la cele mai cunoscute branduri, precum Apple, Samsung, Nokia, Sony, HTC, BlackBerry, LG sau Motorola.
  Echipa noastra este intotdeauna pregatita sa va raspunda la intrebari, sa va ofere imediat sfaturi, estimari de preturi si timp, indiferent de problema dvs. Toti clientii nostri beneficiaza de reparatii rapide, utilizand piese originale sau de cea mai buna calitate. 90% din probleme se rezolva in maxim 30 min.
  Service-ul nostru asigura reparatii GSM pentru toate modelele existente pe piata romaneasca si pentru majoritatea telefoanelor aduse din alte tari, indiferent de banda de frecventa in care acestea functioneaza. Dotarile tehnice pe care le avem si experienta inginerilor de service ne permit sa executam reparatii de orice fel, mai ales inlocuirea componentelor gsm.
  Se folosesc piese originale, sau, cu acordul clientului, piese similare ale altor producatori. La intrarea telefonului în service, clientul este informat despre costul si durata reparatiei. Clientul este intotdeauna tinut la curent in ceea ce priveste service-ul si modul in care decurg operatiunile.
  La noi puteti beneficia de toata gama de reparatii hardware si software pentru telefonul dumneavoastra.

Produse si Servicii

  • inlocuire display-uri, microfoane, casti, sonerii, carcase, etc;
  • curatare/ intretinere telefoane, smarphones, tablete
  • instalari, upgrade-uri, recuperare date, backup;
  • schimbare amplificatoare de radio frecventa;
  • schimbare CIP-uri in tehnologie micro BGA;
  • inlocuire surse de alimentare (baterii);
  • refaceri si upgrade software, inclusiv limba romana, aplicatii, sunete de apel, logo-uri, jocuri;
  • decodari, deblocari gsm orice model de telefon
  • instalare & configurare retea, internet & mail

Program
Luni – Vineri: 9:00-19:00
Sambata: 9:00-17:00
Duminica: inchis

Galerie foto