Service Reparatii Telefoane-Smartphone Baia Mare

Service Qual Company

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Qual Company - Service Reparatii Baia Mare.


Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Baia Mare

De 10 ani, Qual Company sta la dispozitia tuturor baimarenilor cu probleme legate de aparatura GSM. Fie ca e vorba de un telefon mobil mai vechi sau de un smartphone ultramodern, o tableta sau un GPS, am facut mereu tot posibilul ca clientul sa isi primeasca gadgetul inapoi ca nou.

Scopul nostru este ca, odata trecut prin mainile noastre, gadgetul tau sa se comporte exact ca unul nou, proaspat cumparat. Experienta noastra in domeniu si componentele originale folosite in service-ul Qual Company garanteaza aceasta afirmatie.
Intra pe site sau viziteaza-ne sediul si ne vom ocupa de gadgetul tau.

Service-ul Qual Company a plecat de la ideea de inovatie, de nou si profesionist, de calitate si eficienta.
Dorim sa oferim clientilor o noua experienta inedita in materie de reparatii ale dispozitivelor electronice.
Reusim ca in Service-ul Qual Company sa cream mai mult decat o relatie de client vanzator, viziunea pe care dorim sa o imprimam fiind cea de PARTENERI.
Asadar ca si partener Qual Company vei beneficia de cele mai bune facilitati si oferte pe care un service le poate oferii. Odata ce vei colabora cu noi, te asiguram ca nu va mai fi nevoie sa iti faci probleme pentru viitoarele tale reparatii, vei stii unde sa vii, vei sti ce vei primi, si vei sti ca ai solutinat o problema cu success si ca te vei intoarce! 
Vrem ca prin valorile ce BITS Service le inglobeaza sa creem o comunitate care sa se bucure de lucrurile bine facute, de relatii foarte bune intre comercianti si partenerii sai astfel incat sa instalam o armonie si o empatie pe care sa o raspandim mai departe oamenilor si familiilor lor.
Vrem ca oamenii sa plece cu zambetul pe buze din Service-ul nostru si sa se intoarca cu aceeasi bucurie dar de data aceasta si cu convingerea ca au venit si vor veni intotdeauna unde trebuieTablete au inceput sa ia treptat locul laptop-urilor si bineinteles ca orice gadget ce ofera utilizatorului mobilitate are parte de multe experiente  care le afecteaza functionarea (socuri fizice, baie de lichide, mufe defecte, etc).Cel mai comun defect la tablete este spargerea sau defectarea ecranului sau a touchscreen-ului numit si digitizor, care de altfel este componenta cea mai importanta si bineinteles cea mai scumpa din tableta.

Produse si Servicii

Era telefoanelor mobile si a smartphone-urilor din ce in ce mai performante aduce cu sine o multitudine de beneficii, atat din punct de vedere al comunicarii cat si din punct de vedere al apropierii si interconectarii la nivel de mediu online. Telefonul este o investitie serioasa si cu totii trebuie sa o tratam cu importanta cuvenita. Tocmai de aceea incercam pe cat posibil sa evitam defectiunile unor astfel de terminale.

Acesta este rolul nostru, si de aceea noi am decis ca trebuie sa facem parte din peisajul online in ceea ce priveste segmentul de reparatii telefoane. Este drept ca niciun fel de model de telefon nu ne pune probleme. Putem repara absolut orice model, incepand de la cele rudimentare, mai vechi si pana la adevaratele bijuterii de tip Samsung, iPhone sau HTC.

Galerie foto