Service Reparatii Telefoane-Smartphone Baia Mare

Service Telefoane

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Telefoane - Service Reparatii Baia Mare.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Baia Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Baia Mare

Service Telefoane
Service - Reparatii - Decodari telefoane mobile Baia Mare
Magazin accesorii GSM

 

Era telefoanelor mobile si a smartphone-urilor din ce in ce mai performante aduce cu sine o multitudine de beneficii, atat din punct de vedere al comunicarii cat si din punct de vedere al apropierii si interconectarii la nivel de mediu online. Telefonul este o investitie serioasa si cu totii trebuie sa o tratam cu importanta cuvenita. Tocmai de aceea incercam pe cat posibil sa evitam defectiunile unor astfel de terminale.

Acesta este rolul nostru, si de aceea noi am decis ca trebuie sa facem parte din peisajul online in ceea ce priveste segmentul de reparatii telefoane. Este drept ca niciun fel de model de telefon nu ne pune probleme. Putem repara absolut orice model, incepand de la cele rudimentare, mai vechi si pana la adevaratele bijuterii de tip Samsung, iPhone sau HTC.

Dorim sa oferim clientilor o noua experienta inedita in materie de reparatii ale dispozitivelor electronice.

Vrem ca oamenii sa plece cu zambetul pe buze din Service-ul nostru si sa se intoarca cu aceeasi bucurie dar de data aceasta si cu convingerea ca au venit si vor veni intotdeauna unde trebuieTablete au inceput sa ia treptat locul laptop-urilor si bineinteles ca orice gadget ce ofera utilizatorului mobilitate are parte de multe experiente  care le afecteaza functionarea (socuri fizice, baie de lichide, mufe defecte, etc).Cel mai comun defect la tablete este spargerea sau defectarea ecranului sau a touchscreen-ului numit si digitizor, care de altfel este componenta cea mai importanta si bineinteles cea mai scumpa din tableta.

Produse si Servicii

Servicii GSM Baia Mare - Inlocuire sticla telefon mobil

Schimbam sticla de protectie, touchscreen, si display pentru toate modelele de Samsung Galaxy, iPhone. Cât si pentru alte branduri: Sony, HTC, Huawei, Nokia, Lg etc.

Reparatii hardware:

  • Telefonul nu mai incarca
  • Telefonul nu mai are sunet
  • Nu sunteti auzit
  • Telefonul nu mai afiseaza

Deblocarea telefoanelor prin IMEI:

  • Este cea mai simpla, sigura si rapida metoda ce nu implica conectarea telefonului la PC sau la o alta interfata de service (resoftare).
  • In functie de marca telefonului, nu toate telefoanele pot fi decodate utilizand cod obtinut pe baza IMEI-ului.