Service Reparatii Telefoane-Smartphone Alba Iulia

Reparatii Telefoane GSM Alba Iulia

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Telefoane GSM Alba Iulia - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Telefoane-Smartphone Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Alba Iulia

  SC Iris Soft SRL service gsm, reparatii telefoane, tablete, camere video, multicoptere cu o experienta de peste 12 ani, la noi se pot repara toate modelele de aparatura tehnica care necesita reparatii fine, si de precizie. Am fost colaboratori cu Allview timp de 5 ani.
  Asiguram orice fel de reparatii hardware, software si decodari pentru majoritatea modelelor de telefoane mobile: Vertu, Apple iPhone, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, HTC, BlackBerry, Motorola, Sagem etc.
  Reparatiile sunt executate de personal calificat cu aparatura de ultima generatie, capabile sa sustina cele mai complicate service-uri hardware. Toate operatiunile sunt realizate intr-un laborator ce corespunde normelor impuse de producatori privind dotarea cu instrumente de control si reparatii necesare interventiilor pe placile de baza in conditii de siguranta.
  Oferim servicii de decodare/deblocare pentru majoritatea marcilor si modelelor de pe piata romaneasca respectiv si pentru majoritatea telefoanelor aduse din afara, indiferent de origine sau de banda de frecventa in care acestea functioneaza. Deblocarea/decodarea nu afecteaza in nici un fel functionarea ulterioara a telefonului.
Promptitudinea in executarea lucrarilor, un factor esential in colaborarea firmei noastre cu clientii fie vorba de companii sau persoane fizice. Raspundem pentru toate interventiile facute.

Produse si Servicii

  • inlocuire display-uri, microfoane, casti, sonerii, carcase, etc;
  • curatare/ intretinere telefoane, smarphones, tablete
  • instalari, upgrade-uri, recuperare date, backup;
  • schimbare amplificatoare de radio frecventa;
  • schimbare CIP-uri in tehnologie micro BGA;
  • inlocuire surse de alimentare (baterii);
  • refaceri si upgrade software, inclusiv limba romana, aplicatii, sunete de apel, logo-uri, jocuri;
  • decodari, deblocari gsm orice model de telefon
  • instalare & configurare retea, internet & mail

Program
Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 15:00

 

Galerie foto