Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Vaslui

Reconditionari tapiterie auto

Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reconditionari tapiterie auto - Service Reparatii Vaslui.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Vaslui
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Vaslui

Cine suntem?
Suntem o echipa tanara, ambitioasa si foarte priceputa in executarea lucrarilor de tapiterie auto, ne place ceea ce facem, consideram munca noastra o pasiune si oferim cea mai buna calitate cand vine vorba de clientii nostri. Seriozitatea si puncualitatea sunt doua lucruri care ne place sa le respectam. Este foarte important sa multumim orice client de aceea comunicam foarte mult cu clientul in momentul in care executam un iterior auto sau orice alta lucrare de tapiterie auto.
Ce facem?
Executam orice tip de tapiterie auto in special tapiterii din piele, alcantara dar si material textil cand este cazul. Reconditionam borduri, volane, scaune, banchete, fete de usi, plafoane si orice alt element de interior auto care poate fi reconditionat. Oferim si servicii de hidrotnasfer pentru trimuri si alte elemente din plastic din masina dumneavoastra. Reparam volane si borduri care au avut airbagul sarit.

Galerie foto