Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Iasi

MOBIFIER

Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MOBIFIER - Service Reparatii Iasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Iasi

De curand am introdus un nou serviciu: reparatii de mobila la comanda.

Acesta se adreseaza posesorilor de mobilier clasic sau modern, care doresc sa-l adapteze in spatii noi sau sa-l reconditioneze. Mobila de reparat sau reconditionat la comanda poate fi din lemn masiv, mdf, pal sau alte materiale. Astfel orice corp de mobilier, de uz casnic sau profesional, devenit inestetic, inutil sau insuficient, se poate transforma, prin noul nostru serviciu de "Reparatii mobila la comanda", intr-un accesoriu finisat si adaptat noilor cerinte ale clientului.

Exemplu: prin dezmembrarea si reasamblarea partilor componente ale unui dulap vechi, am realizat un bar modern care, prin etapele de finisare specifice mobilei la comanda, a capatat infatisarea unui obiect nou.In urma cererii dvs. echipa noastra se va deplasa la domiciliu pentru evaluarea costului operatiunii si estimarea timpului de lucru. Rezultatul obtinut in urma reparatiei si reconditionarii mobilei vechi va avea efectul scontat al mobilei noi la comanda. Nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam!

Galerie foto