Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Deva

Tapiterie auto Mircea Bute

Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tapiterie auto Mircea Bute - Service Reparatii Deva.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Deva
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Deva

  Firma noastra are in spate ani de activitate in domeniul executiei de tapiterie auto. Suntem o echipa de oameni tineri bine pregatiti si seriosi, cu respect pentru clienti si munca prestata. Ne adresam unei categorii de piata care intelege ca cel mai bun lucru nu este cel mai ieftin ci acela care rezista cel mai bine in timp tocmai de acea trebuie folosite material si mana de lucru de cea mai buna calitate. Deviza noastra este “Calitatea buna la cele mai mici preturi”. O constatare a noastra este ca oamenii au inteles acest lucru si isi doresc lucruri de buna calitate. Acordam o mare atentie detaliilor de executie atat in ceea ce priveste structura de rezistenta cat si finisarea celor mai mici detalii astfel incat lucrarile realizate sa fie trainice si sa ofere o estetica deosebita.

  Specialitatea noastra: Tapiterii auto piele. Efectuam tapiterii din piele de o calitate deosebita tratata special in acest scop, la cele mai bune preturi. Pentru un plus de eleganta, la cerere, putem efectua tapiterii din piele in combinatie cu alcantara precum si piele sisau alcantara cu cusatura speciala simpla sau dubla. Suntem convinsi ca va oferim cele mai bune servicii de pe piata in ceea ce priveste raportul calitate pret!

Galerie foto