Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Cluj-Napoca

SC Daer Mob SRL

Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Daer Mob SRL - Service Reparatii Cluj-Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Cluj-Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Cluj-Napoca

  SC DAER MOB SRL – societate infintata in 2011 este specializat in principal pe restaurare reconditionare tapiterie de orce fel din stofe, imitatie piele, piele naturala etc.
  Capacitatea firmei este de serie mica sau unicate – baruri, restaurant, hoteluri.
  Avand o experienta in domeniu de 18 ani, am functionat inainte ca si PFA pana in 2011 si am reusit sa obtinem o reputatie buna in tara si in strainatate cum ar fi Ungaria, Austria, Germania, Italia.
  Ne putem angaja la reconditionare-retapitare mobila antica si moderna, va rugam sa va uitati la pozele produselor reconditionate-scaune, canapele, coltare, fotolii si daca va placut careva lucrare s-au doriti sa va reconditionam sau retapitam ceva obiect de mobile nu ezitati sa ne contactati.
  Fiecare masina are personalitatea sa, la fel ca cel care o conduce. Iar pe langa dotari si caracteristicile tehnice, un aspect important il constituie si aspectul. O masina care arata bine va face sa va simtiti confortabil, nu-i asa?l. La fel este si in cazul motocicletelor. Iar dacă doriti să ii dati o infatisare noua masinii dumneavoastra nu este nimic mai la indemana decat o tapiterie nou. Fie ca doriti sa o reconditionati pe cea veche, fie ca va doriti una noua, modul in care este realizata tapiteria va face diferena. Cusaturile, designul, finisajele si calitatea materialelor precum si priceperea si dedicatia cu care lucraml va vor face masina sa arate deosebit, un interior special realizat după gusturile tale.

Produse si Servicii

  • Reconditionare Mobila
  • Tapiterie auto-moto
  • Mobila tapitata la comanda
  • Retapitare mobila

Galerie foto