Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Baia Mare

Tapiterii Auto Baia Mare

Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tapiterii Auto Baia Mare - Service Reparatii Baia Mare.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Baia Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Baia Mare

  Executam tapiterii complete utilizand cu piele sau materiale textile (sau o imbinare intre acestea, de ce nu?) destinata exclusiv industriei auto Lucrarile atelierului nostru de tapiterie auto din Baia Mare includ, in finctie de cerintele fiecarui client in parte, reparatii de borduri si fete de usi, retapitari de plafoane, scaune si banchete , reconditionari minutiosoase pentru volane.
  Tapiteria din piele naturala sufera mici modificari odata cu schimbarile de temperatura. Recomandarea noastra este sa o curatati cel putin o data la trei luni, adica atunci cand se schimba anotimpul. Desigur, acest lucru nu reprezinta o constanta, intervalul de timp la care curatati tapiteria poate varia in functie de cat de des utilizati automobilul.
  Solutiile pentru curatarea tapiteriei pot fi gasite sub diferite forme precum spray, spuma, detergent lichid sau crema. Utilizate corespunzator, aceste produse vor curata perfect scaunele din piele naturala sau artificiala, vor dizolva murdaria si urmele de nicotina si vor elimina mirosurile grele.

Produse si Servicii

  • reparatii de borduri si fete de usi
  • retapitari de plafoane
  • scaune si banchete
  • reconditionari minutiosoase pentru volane

Galerie foto