Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Targu Mures

SVT ELECTRONICS

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SVT ELECTRONICS - Service Reparatii Targu Mures.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Targu Mures
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Targu Mures

7 ani de existență. Anul 2006 marchează momentul înființării companiei SVT Electronics, cu un capital integral privat și un concept de afacere 100 % românesc.

7 ani de experiență concretă. Începuturile activităţii noastre s-au centrat pe dezvoltarea de echipamente electronice diverse, din domeniul electronicii industriale, în cadrul unor parteneriate cu firme de renume mondial, dintre care Fujitsu Microelectronics este un exemplu. Iar experiența concretă în acest domeniu a reprezentat câștigul nostru. Începând cu anul 2007 am demarat producerea de produse proprii, cu scopul clar declarat de a ne poziția în rândul furnizorilor de top, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

7 ani de know-how. Echipa noastră de ingineri reprezintă inima business-ului nostru. Celor 7 ani de know-how colectiv, în domeniul dezvoltării de echipamente electronice, li se adaugă experiența personală, pasiunea și ingeniozitatea fiecăruia dintre membrii echipei noastre.

7 ani de furnizare de produse și de servicii profesioniste. Business-ul nostru este axat pe 2 direcții principale:

Dezvoltarea și vânzarea de produse proprii: Echipamente pentru descărcarea Tachografelor digitale și prelucrarea datelor ; Echipamente de comunicare industrială; Sisteme de control acces și de pontaj; Soluții de identificare RFID și de identificare biometrică;

Comercializarea de echipamente industriale provenite din import.

7 ani de creștere constantă. Dezvoltarea business-ului, lărgirea constantă a portofoliului de clienți, crearea continuă de relații de parteneriat, dorința de activare serioasă pe plan național și internațional, reprezintă termenii-cheie care definesc SVT Electronics.

7 ani de dezvoltare continuă. Lumea este într-o permanentă schimbare. Și noi împreună cu ea. Suntem conștienți de faptul că setul de valori șiviziuneacompaniei ne ghidează dezvoltarea ca furnizor de top de soluții pentru clienții și partenerii noștri:

Valorile care ne definesc: Calitate în ceea ce privește serviciile și produsele noastre; Responsabilitate în ceea ce privește misiunea pe care dorim să o îndeplinim; Seriozitate în ceea ce privește relația noastră cu partenerii și cu clienții;

Viziunea noastră: Să devenim un furnizor de top de echipamente specifice transportatorilor rutieri, atât la nivel național, cât și internațional.

7 ani de participare activă în folosul comunității de transportatori rutieri. Ne propunem să fim în pas cu timpul și cu nevoile clienților și partenerilor noștri. Iar dezvoltarea de noi aplicații și sisteme pentru echipamentele electronice rutiere este ținta pe care ne propunem să o atingem și să o depășim.

7 ani în ajutorul antreprenorilor prin soluții pentru managementul personalului: sisteme de control acces și pontaj dezvoltate de echipa noastră. Dorim să dezvoltăm aplicați bazate pe identificare prin care să oferim soluție pentru majoritatea necesitățiilor cum ar fi SPA și piscine, parcări cu plată, hoteluri, piețe etc.

Galerie foto