Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Sibiu

Sisteme Supraveghere Sibiu

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sisteme Supraveghere Sibiu - Service Reparatii Sibiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Sibiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Sibiu


Instalare - Service - Montaj sisteme de supraveghere video, sisteme antiefractie Sibiu

 Firma noastra este un centru puternic de consultanta, proiectare, executie si service pentru sistemele de comunicatii, date si voce, radio comunicatii, sisteme de securitate, sisteme de efractie si detectie de incendiu.

  Intr-o lume in care violenta si infractiunile au luat o amploare tot mai mare in ultimii ani, incercam sa oferim pentru piata romaneasca in premiera solutii de securitate complete pentru afaceri sau pentru persoane fizice cu o gama completa si calitativa la un pret corect.
  Ingineri nostri specializati va ofera servicii de proiectare, instalare si service. Garantia acestor lucrari este de un an. Daca aveti un sistem mai vechi va asiguram si servicii de postgarantie (service, revizii).

  Echipamente moderne pe care le folosim asigura o fiabilitate ridicata astfel ca dumneavoastra sa-l puteti utiliza comod si sa va simtiti in siguranta. Garantia echipamentelor este de un an de zile.

  Utilizam echipamente ale unor firme cu renume in diferite domenii ale sistemelor de securitate cum ar fi: DSC, Paradox, JVC, Samsung, Siemens, Soyal, etc.
  Asiguram servicii de consultanta astfel incit sa stabilim impreuna cu dumneavoastra cele mai bune solutii de care aveti nevoie.

Produse si Servicii

Servicii de proiectare si instalare
Proiectam si instalam sisteme de securitate:

  • sisteme de detectie si semnalizare efractie in magazine, zone rezidentiale, birouri
  • sisteme de detectie si semnalizare incendiu
  • sisteme de supraveghere video
  • sisteme de control acces, sisteme de videointerfonie si interfonie precum si sisteme de automatizari porti si usi (batante; culisante; usi de garaj; bariere auto; sisteme de intrare-turnicheti).
  • Proiectare sisteme de automatizare

Servicii de instalare
Executam servicii de instalare atit la sistemele proiectate de noi cit si pe baza proiectelor clientilor. Serviciile de instalare sunt executate de angajati cu experienta si au garantie un an de zile. De asemenea, executam servicii de mutare (dezinstalare si instalare in alta locatie ) a echipamentelor clientului.

Servicii de consultanta
Serviciul de consultanta oferit de firma are ca scop stabilirea celor mai bune solutii tehnice , care sa va satisfaca cerintele. Totul la un pret rezonabil.

Service si mentenanta
Dupa perioada de garantie , asiguram service si mentenanta pe baza de contracte sau interventie la cerere.