Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Resita

Sisteme de Supraveghere Video Alexandria

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sisteme de Supraveghere Video Alexandria - Service Reparatii Resita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Resita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Resita

  Oferim o gama larga de echipamente TVCI (TeleViziune in Circuit Inchis), camere de supraveghere video color si alb-negru, analogice sau IP, speed-dome, sau camere pentru aplicatii speciale.
  Sistemele video pentru supraveghere, camerele de supraveghere, confirma calitatea superioara a echipamentelor instalate. Asiguram cele mai exigente cerinte de complexitate si calitate prin solutii profesionale de monitorizare video a obiectivelor.
  Camerele de supraveghere video, monitoarele pentru supraveghere video si inregistratoarele video digitale cu hard disk asigura o calitate superioara a imaginilor vizionate in timp real precum si a imaginilor inregistrate.

  Sistemele de supraveghere video se clasifica in doua tipuri:

  • sisteme de supraveghere de interior - folosit indeosebi pentru interiorul cladirilor
  • sisteme de supraveghere video de exterior - acest sistem de supraveghere este destinat supravegherii video din exterior si detine standardele de rezistenta la intemperii

Galerie foto