Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ramnicu Valcea

Sisteme de Supraveghere Video Valcea

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sisteme de Supraveghere Video Valcea - Service Reparatii Ramnicu Valcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ramnicu Valcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ramnicu Valcea

  Societatea noastra ofera solutii complete pentru sistemele de paza alarmare la efractie, protectie perimetrala si consultanta la stabilirea solutiei optime.
  Sistemele video pentru supraveghere, camerele video, confirma calitatea superioara a echipamentelor instalate. Putem dezvolta sisteme cu un grad ridicat al performantelor pentru cei mai exigenti clienti ai nostri.
  Pentru realizarea unei protectii eficiente, este necesara suplimentarea sistemului de alarma cu un sistem de supraveghere cu camere video.
  Instalarea unui Sistem de alarma a devenit mai mult decat o necesitate. Avem nevoie de un Sistem de alarma deoarece noi suntem principalii responsabili pentru siguranta noastra si a celor din jurul nostru. Noi ca si principali beneficiari ai sistemului de alarma dar si persoanele apropiate noua trebuie sa fim protejati de un eventual atac. Pe timp de noapte, sau atunci cand suntem plecati de acasa, sistemul de detectie la efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei. Conectata la un dispecerat, echipa de interventie rapida si politia va fi alertata in momentul efractiei..
  Camere IP furnizeaza ca iesire de semnal un port standard Ethernet, ceea ce permite conectarea intr-o retea fara nici un alt echipament suplimentar. Are incorporat un codor MPEG-4 care comprima imaginea in format digital fara compromiterea calitatii acesteia.
  Sistemul de supraveghere video se compune dintr-o serie de echipamente precum: camere video, unul sau mai multe monitoare ce permit vizualizarea imaginilor, un videorecorder pentru inregistrarea imaginilor preluate de camere, un dispozitiv de prelucrare a imaginii, surse de alimentare pentru camere

Galerie foto