Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Pitesti

Service Montaj Camere Video Alarme Pitesti

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Montaj Camere Video Alarme Pitesti - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Pitesti

 

Compania Ultra Master Pro srl este infiintata in anul 2001 cu domeniu principal de activitate “telecomunicatii”. Electronica si calculatoarele au fost de la bun inceput atuurile noastre care au creat portofoliul de clienti ai societatii.

Pasul decisiv catre domeniul sistemelor de securitate a fost facut la inceputul anului 2005 cand am obtinut licenta IGPR pentru proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate. De atunci am implementat pentru clientii nostrii solutii tehnice de securitate cu grad de dificultate din ce in ce mai mare, proportional cu experienta acumulata si cu baza tehnica si logistica de care dispunem. Proiectele noastre si-au gasit aplicatii atat in obiective mici, rezidentiale, cat si aplicatii complexe pentru retele de magazine comerciale, unitati MAPN, etc..

In anul 2006, domeniul www.ultramaster.ro a devenit online cu scopul declarat de a scoate “la lumina” preturi corecte pentru componentele sistemelor de securitate intr-o piata confuza din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, folosind background-ul nostru de instalatori, putem consilia clientii online in alegerea celei mai bune solutii tehnice pentru ca aplicatiile sa aiba finalitatea dorita. Suportul tehnic pentru instalarea si utilizarea produselor achizitionate este garantat si calificat

 Avem  cunostinte, avem mijloace, avem experienta. 

 

Magazin online cu sisteme de securitate si confort rezidential.
Gama larga de produse, livrare prompta din stoc.
Suport tehnic este asigurat gratuit pentru toti clientii nostrii.

 

Produse si Servicii

Sistem de Alarma
Supraveghere Video
Automatizari Porti
Automatizare Garaj
Control Acces
Pontaj
Interfoane
Videointerfoane
Camere Supraveghere IP
Videointerfon IP
DVR
NVR

Galerie foto