Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Odorheiu Secuiesc

Cabsat S.R.L.

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabsat S.R.L. - Service Reparatii Odorheiu Secuiesc.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Odorheiu Secuiesc
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Odorheiu Secuiesc

Infiintata in anul 1996, Cabsat S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. 

Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de comutatori, condensatori, cabluri electrice, prize, intrerupatoare, montaj instalatii electrice, sisteme de alarma anti-incendiu, anti-efractie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. 

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Cabsat S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. 

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. 

Galerie foto