Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Negresti

S.C. MUSAT SECURITY TEAM S.R.L.

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Negresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. MUSAT SECURITY TEAM S.R.L. - Service Reparatii Negresti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Negresti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Negresti

Traim într-o lume în care pentru a ne asigura viitorul, trebuie sa protejam ceea ce este al nostru. S.C. Musat Security Team S.R.L vine în întâmpinarea acestei nevoi cu un pachet de servicii menite sa faca acest lucru posibil. Societatea noastra va asigura de faptul ca veti dispune de o prestatie deosebit de eficienta, dezvoltând permanent o activitate de combatere a fenomenului infractional, realizând astfel un sistem performant de protectie activa bazat pe interventie fizica, mobilitatea fortei, capacitatea de actiune si mentinere a fortei de interventie la un nivel înalt al performantei operative. Musat Security Team este o societate comerciala infiintata in conformitate cu prevederile legii 333/2003 si autorizata de Inspectoratul General al Politiei, Directia Politie de Ordine Publica, avand ca obiect de activitate prestarea serviciului de supraveghere, protectie si paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, proiectarea, instalarea si exploatarea mijloacelor tehnice impotriva efractiilor. SC MUSAT SECURITY TEAM SRL este membra a ASOCIATIEI ROMANE DE TEHNICA DE SECURITATE. Obiectivul nostru este de a veni în întâmpinarea dumneavoastra cu o echipa completa si profesionista care sa asigure paza si protectia obiectivelor si a persoanelor, cât si diminuarea pierderilor materiale.

Produse si Servicii

Pentru toate categoriile de servicii pe care S.C. MUSAT SECURITY TEAM S.R.L. este autorizat să le efectueze conform legilor, se asigură consultanţă de specialitate, atât în cadrul contractelor încheiate cu beneficiari pentru pază umană, monitorizare, sisteme tehnice de securitate sau transport de valori, cât şi independent, ca activitate de sine stătătoare. Dispunem de specialişti, bine pregătiţi profesional, gata oricând să vă ajute cu un sfat şi să vă sprijine în luarea unor decizii oportune privind paza şi securitatea dumneavoastră personală, a familiei, gospodăriei, bunurilor, valorilor şi afacerilor dumneavoastră. Vă aşteptăm! 

Galerie foto