Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ghimbav

ICCO Systems SRL

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ghimbav reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ICCO Systems SRL - Service Reparatii Ghimbav.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ghimbav
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ghimbav

Înfiintata în 1993 de catre un grup de ingineri cu ani de experienta în automatizari si instalatii de curenti slabi, ICCO Systems a contribuit la dezvoltarea pietei sistemelor de securitate din România, conturând necesitatile de securitate pentru clienti si oferind solutii profesionale pentru sistemele electronice de securitate, adaptate nevoilor fiecarui client si bugetului alocat. 

Începând cu 1993, firma a crescut continuu, a dobândit experienta si si-a diversificat activitatile, ajungând astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de securitate si comunicatie din Transilvania si printre primele cinci firme în domeniu din România. 

Astazi ICCO Systems ofera solutia rentabila, potrivita pentru protectia casei sau afacerii tale, de la un apartament de bloc la o vila, de la un mic magazin la un supermarket, de la un atelier la o platforma industriala. Sedii bancare sau aeroporturi, muzee sau hoteluri, parcari sau cladiri de birouri - îsi gasesc solutiaadecvata de securitate si comunicatie în portofoliul ICCO systems. 

Experienta acumulata în toti acesti ani este acum la dispozitia ta, gata sa lucreze pentru tine! Specialistii nostrii te vor ajuta sa identifici riscurile de securitate si vor lucra alaturi de client pentru a configura solutia potrivita fiecarui caz în parte, pentru a satisface nevoile reale, indiferent de marimea sau complexitatea proiectului. 

Evolutia firmei ICCO Systems este semnificativa pentru cursul pietei de securitate din România. La început, între 1993 si 1994, firma avea circa 10 angajati si o cifra de afaceri de 250.000 Euro, ajungând pâna la peste 100 angajati in 2008 si o cifra de afaceri de peste 5 milioane Euro. 

Având sediul central în Brasov, un punct de lucru în Timisoara si un birou în Bucuresti, ICCO Systems poate aborda proiecte cu acoperire locala, dar si nationala. 

ICCO Systems se implica permanent în procesul de dezvoltare a pietei sistemelor de securitate; în 2002 a facut parte din comitetul fondator al Asociatiei Române pentru Tehnica de Securitate - ARTS, asociatie nonprofit care reprezinta, pentru prima data, firmele care activeaza pe piata sistemelor de securitate electronica si mecanica, si având astazi peste 130 de membri. 

Proiectele în care s-a implicat ICCO systems sunt o dovada a calitatii serviciilor si competentei firmei. Referintele recomanda ICCO Systems ca un integrator serios si profesionist pentru sisteme de securitate si comunicatie

Având o mare mobilitate si flexibilitate, putem instala si întretine orice proiect, în întreaga tara. Scopul nostru este de a fi un important furnizor de solutii inovatoare si un partener de încredere în fiecare domeniu în care activam! 

Suntem orientati catre clienti si cautam continuu cai pentru a raspunde cât mai bine solicitarilor clientilor nostri! Profilul de activitate include furnizarea de echipamente si servicii complete pentru sistemele de securitate si comunicatie. Activitatea firmei cuprinde configurarea, proiectarea, montarea, punerea in functiune si asigurarea mentenantei si service-ului pentru urmatoarele tipuri sisteme: 

- sisteme de detectie si semnalizare incendiu
- sisteme de detectie si semnalizare efractie
- sisteme de televiziune cu circuit închis
- sisteme de control al accesului si pontaj pentru sedii de firme
- sisteme de control acces hotelier
- sisteme de supraveghere electronica EAS a articolelor din magazine 
- sisteme de telefonie
- retele structurate voce /date
- sisteme de sonorizare si vot pentru conferinte si traducere simultana 
- sisteme de adresare si sonorizare publica
- sisteme de management si afisaj al informatiilor pentru pasageri
- sisteme de balizaj aeroportuar 
- sisteme de interfonie si videointerfonie 
- sisteme de ceasoficare pentru medii industriale
- sisteme de distributie semnal TV si sisteme Pay-Tv 
- sisteme de apelare asistente pentru spitale si camine de batrâni 

Autorizata de Inspectoratul General al Politiei Romane, de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila din Bucuresti, de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei si de Autoritatea Aeronautica Civila Romana, certificata ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001: 1999, ICCO Systems dispune de solutii pentru diverse instalatii de curenti slabi oferind totodata o gama completa de servicii: 

- studii tehnico-economice pentru determinarea variantei optime de sistem, în functie de analiza riscurilor si conditiile concrete ale obiectivelor 
- asistenta tehnica la elaborarea temei de proiectare
- proiectarea sistemului
- achizitionarea echipamentelor specializate
- cablarea si montajul echipamentelor
- punerea în functiune a sistemului
- instruirea personalului de exploatare
- mentenata si service în perioada de garantie si postgarantie. 

Noi oferim produse de cea mai buna calitate la preturi oneste. 

Aveti încredere în experienta acumulata înca din 1990! 

Galerie foto