Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Craiova

Reparatii Alarme Camere Video Craiova

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Alarme Camere Video Craiova - Service Reparatii Craiova.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Craiova
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Craiova

  Eurotehnica IT&C ofera servicii de consultanta, proiectare, instalare, punere in functiune, instruire, service si mentenanta pentru instalatii electrice de joasa tensiune si sisteme de curenti slabi.
Oferim echipamente performante, sisteme integrate si tehnologii de ultimă generaţie.
Consultanta si proiectarea au un rol foarte important in vederea alegerii solutiilor optime, potrivite cerintelor clientului si in conformitate cu normativele in vigoare. Consultanta este efectuata de o echipa de specialisti ce va stau la dispozitie pentru alegerea impreuna a unor solutii optime pentru nevoile beneficiarului.
Instalarea ‐ este realizata de echipa de specialisti a companiei, avizati si cu o bogata experienta in domeniu.

 Sisteme de detectie si semnalizare efractie (ce sunt ele si componenta completa a unui sistem de alarmare la efractie)
Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au cautat solutii de a proteja bunurile si valorile pe care le detin, folosindu-se de progresul tehnicii. In ziua de astazi suntem oarecum constransi de a ne proteja bunurile prin instalarea de sisteme de securitate care sunt fiabile, elimina alarmele false si, nu in ultimul rand, asigura un confort psihologic. Fie ca este vorba de o institutie financiara, de un depozit sau de o gradinita, sistemele de securitate pot asigura o protectie sporita impotriva tentativelor de efractie daca sunt proiectate, instalate si intretinute corect.

Punerea in functiune ‐ reprezinta etapa de validare a solutiei tehnice si a proiectului de sistem prinprobele efectuate.
Instruire ‐ pentru functionarea echipamentelor instalate la parametrii optimi, Eurotehnica IT&C ofera servicii de instruire pentru personalul beneficiarului.
Service, garantie si postgarantie ‐ compania vine in intampinarea cerintelor clientilor sai oferindu‐le un sistem de service pe baza de contract ce presupune intretinerea periodica a sistemelor instalate precum si inlocuirea echipamentelor defecte.

Produse si Servicii

  • sisteme de securitate
  • cablare structurata
  • software integrare
  • conferinta/ sonorizare/ adresare publica
  • comunicatii radio
  • retele pentru automatizari si control
  • monitorizare prin gps
  • instalatii electrice
  • iluminat public si arhitectural
  • sisteme bms

Galerie foto