Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Buzau

Service montaj sisteme alarma video Buzau

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service montaj sisteme alarma video Buzau - Service Reparatii Buzau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Buzau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Buzau

Societate specializata in comercializarea, instalarea, intretinerea si proiectarea sistemelor de supraveghere video si alarmare efractie avand in acest sens licenta IGPR 2386/T/2011. DGS ofera servicii  pe raza judetului Buzau cat si in tara venind in intampinarea clientilor cu preturi mici, asa cum rezulta si din ofertele publicate pe site, de asemeni activitatea de cercetare si dezvoltare continua asigura o calitate si standarde superioare reusind astfel mentinerea unor preturi mici si o calitate a executiei impecabila.

Serviciile noastre ofera o gama larga de aplicatii in domeniul sistemelor de securitate: sisteme de alarma la efractie, sisteme de supraveghere video, bariere auto, porti detectie metale. Acoperirea serviciilor de instalare si service este la nivel national, timpul de raspuns pentru instalari fiind de max. 48 de ore de la solicitare si pentru service de max 24 de din momentul solicitarii - DGS asigura serviciu de permamenta 24 de ore din 24. 

Echipele de mentenanta si instalare sunt compuse doar din specialisti avizati si pregatiti teoretic si practic avand atestate si cursuri la Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate(ARTS) sau institutii similare Dispunem de o echipa completa formata din tehnicieni sisteme de securitate, ingineri sisteme de securitate, proiectanti sisteme de alarmare si evaluator de risc. 

Suntem specializati pe obiective de dificultate medie si mare (conditii speciale de lucru ale echipamentelor - medii cu descarcari electrice situate in camp deschis, medii cu umiditate excesiva - ferme zootehnice, balastiere, cariere de piatra, etc). Pentru securizarea acestor obiective cu conditii speciale societatea s-a implicat in studii de caz finantate din resurse proprii - "Influenta descarcarilor electrice si sarcinilor electrostatice asupra circuitelor de curenti slabi" - acest lucru ducand la o perioada de folosinta indelungata a sistemelor in cauza. Societatea este specializata si in executia programelor informatice la comanda, intretinerea si proiectarea bazelor de date avand o experienta de peste 18 ani in domeniu.