Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bucuresti-Sector 4

Nimrod Guard SRL

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Nimrod Guard SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bucuresti-Sector 4

S.C. NIMROD GUARD S.R.L. actioneaza cu succes pe piata serviciilor de paza si protectie inca din anul 2007, cu autorizatia Ministerului de Interne, Inspectoratului General al Politiei Romane, Directiei Politiei de Ordine Publica, in baza prevederilor legii 333/2003 privind paza persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor. Deasemenea, S.C. NIMROD GUARD S.R.L. este specializata si in formarea profesionala a agentilor de paza si ordine inca din anul 2008, organizand cursuri de calificare in vederea obtinerii certificatului de calificare si al atestatului in profesia " Agent de Paza si Ordine ".

S.C. Nimrod Guard S.R.L. este autorizata inca din anul 2008 de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Consiliul National de formare profesionala a adultilor si de catre Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala, timp in care au fost scolarizati un numar de peste 1000 de agenti de paza si ordine. 
Nimrod Guard organizeaza cursuri de calificare ce se desfãsoarã pe o perioadã de 90 zile calendaristice, având urmãtoarele tematici: pregãtire profesionalã specificã, pregãtire juridicã generalã, pregãtire tehnicã specificã, pregãtire fizicã si pregãtire practicã. 
În urma examenului de absolvire a cursului se elibereazã un certificat de calificare în meseria de "Agent de Paza si Ordine ". Acesta se ataseazã dosarului ce urmeazã a fi înaintat Politiei pentru obtinerea atestatului pentru exercitarea profesiei de "Agent Paza si Ordine". 
Dispunem de cadre calificate atat la nivelul conducerii cat si al agentilor de paza si ordine avizati, scolarizati si atestati, in masura de a raspunde solicitarilor beneficiarului.
Agentii de pazã angajati ai Nimrod Guard sunt calificati, atestati de cãtre organele de politie si pregãtiti profesional conform Legii nr. 333/2003 pentru a putea face fatã tuturor evenimentelor si situatiilor apãrute cu maximum de operativitate. Aceasta presupune un întreg proces care cuprinde urmãtoarele etape: recrutarea si selectarea agentilor în vederea angajãrii, dotarea cu echipamente specifice activitãtii de pazã, verificarea, instruirea, pregãtirea teoreticã si practicã si scolarizarea agentilor.

Recrutarea si selectarea agentilor in vederea angajarii se face din rândul tinerilor fãrã antecedente penale si în acest sens se solicitã cazierul judiciar, cu o sãnãte fizicã si psihicã bunã si pentru aceasta, înaintea angajãrii se fac examene medicale, precum si un test psihologic de catre personalul nostru avizat in acest sens. 

Galerie foto