Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bucuresti-Sector 2

Coral Service

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Coral Service - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bucuresti-Sector 2

  CORAL SERVICE GROUP S.R.L. infiintata in 1994, ofera servicii IT&C flexibile, complete si integrate atat in Bucuresti cat si in tara. Comercializeazăm, instalăm şi configurăm sisteme de supraveghere video de interior/exterior, la prețuri competitive – AXIS, ACTI, etc.
  Suportul tehnic pe care il oferim se adreseaza persoanelor fizice, firmelor mici si mijlocii cat si firmelor mari/multinationale, etc, tuturor celor care doresc sa externalizeze departamentul IT&C sau doar o parte din functiunile acestuia.
  Sistemul de monitorizare video cu circuit inchis este solutia ideala pentru supravegherea locuintelor, spatiilor comerciale, sediilor de firma, scolilor sau hotelurilor, etc. Acesta, ofera cele mai bune zezultate, asigurand atat identificarea persoanelor si actiunilor suspecte cat si dovada inregistrata a producerii evenimentului.
  O metoda noua de supraveghere este oferita de utilizarea camerelor video IP, utilizatorul avand posibilitatea de a vizualiza prin internet, in timp real si din orice locatie din lume.
  Societatea noastra instaleaza si intretine sisteme de supraveghere video profesionale sau semiprofesionale, la Asociatii de bloc , firme, locuinte persoane fizice, etc. Asiguram service pentru sistemele de supraveghere, interfoane, videinterfoane, DVR-uri, camere, etc.
  Serviciul de mentenanta al sistemelor instalate, va confera un grad ridicat de confort, stiind ca in cazul unui eveniment neplacut tehnicienii nostrii vor remedia in cel mai scurt timp problema.
  Serviciul tehnic oferit se bazeaza pe profesionalismul si promptitudinea de care dam dovada.
  Asiguram service in garantie si post-garantie a echipamentelor din cadrul sistemelor de securitate instalate de catre firma noastra.

Produse si Servicii

Reparam aparate foto digitale, camere video profesionale si semiprofesionale indiferent de marca sau defect:

  • reparatii obiective/sistem optic
  • reparatii probleme blitz
  • probleme card
  • reparat sau inlocuit display
  • reparatii modul interconectare/placa de baza, etc.
  • reparatii videoproiectoare

Program lucru
luni - vineri: 9:00 - 18:00
sambata: 09:30 -13:00

Galerie foto