Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Botosani

Nord Est Conections SRL Botosani

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Nord Est Conections SRL Botosani - Service Reparatii Botosani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Botosani

Nord Est Conections S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Botosani, judetul Botosani. 

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca montaj sisteme de alarma anti-incendiu, anti-efractie, echipament de supraveghere. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. 

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. 

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. 

Principala preocupare a companiei Nord Est Conections S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Produse si Servicii

- montaj sisteme de alarma anti-incendiu,

- anti-efractie,

- echipament de supraveghere;

Galerie foto