Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bacau

Pro Game International

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pro Game International - Service Reparatii Bacau.


Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bacau

Pro Game International
Instalare - Service - Montaj sisteme de supraveghere video, sisteme antiefractie Bacau
0742.499.466

  service montaj camere video alarme bacauPro Game International solutii complete pentru sistemele de paza alarmare la efractie, protectie perimetrala si consultanta la stabilirea solutiei optime.

  Oferim servicii de instalare, configurare, mentenanta a sistemelor de supraveghere video atat pentru persoane fizice (apartamente, case etc.) cat si pentru persoane juridice (spatii de birouri, institutii publice, cladiri etc).
  Echipa noastra tehnica este gata oricand sa va ofere consiliere in alegerea celei mai bune solutii adaptate nevoilor dumneavoastra, tinand cont de bugetul alocat lucrarii, fiabilitate precum si a regimului de utilizare.

  service montaj camere video alarme bacauSistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat si se adreseaza, in principal, acelor spatii in care se desfasoara diferite activitati. Beneficiile sunt majore, printre acestea numarandu-se reducerea costurilor si riscurilor comparativ cu paza umana, diminuarea tentativelor de furt, posibilitatea de integrare cu sistemele de control acces si detectie incendiu pentru un control centralizat. Societatea noastra va propune alegerea sistemului de supraveghere optim pentru siguranta si securitatea caminului si afacerii dumneavoastra.

  Sistemele de supraveghere video se clasifica in doua tipuri:

  • sisteme de supraveghere de interior - folosit indeosebi pentru interiorul cladirilor
  • sisteme de supraveghere video de exterior - acest sistem de supraveghere este destinat supravegherii video din exterior si detine standardele de rezistenta la intemperii

Produse si Servicii

  • Instalare/montare camere video, senzori de miscareservice montaj camere video alarme bacau
  • Instalare sisteme de alarma pentru detectie antiefractie si antiincendiu alarme
  • Interfoane/videointerfoane
  • Control acces
  • Service si mentenanta

Galerie foto