Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bacau

SC Tebex Management Grup SRL

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Tebex Management Grup SRL - Service Reparatii Bacau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bacau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Bacau

Suntem o firma care activeaza pe piata instalatiilor electrice si a sistemelor de securitate inca din 2008. Ne recomanda seriozitate, promptitudine, servicii si dispozitive de inalta calitate la preturi avantajoase. Avantajele oferite clientilor nostri sunt:

Consultanta
Calitate
Instalare
Instruire
Garantie
Service

Cum lucrăm?

Cu o foarte mare atentie la detalii !
Siguranta si comfortul locuintei dumneavoastra incepe de la primul pas:
Proiectarea corecta si eficienta a instalatiilor electrice!!

Domeniul de aplicare a unui sistem de alarmă antiefracție este extrem de vast: de la aplicații rezidențiale la sisteme profesionale de înaltă securitate. Societatea noastră vă propune alegerea sistemului antiefracție optim pentru siguranța și securitatea caminului și afacerii dumneavoastră. Deținem licență de funcționare pentru instalarea, modificarea sau întreținerea componentelor sau a sistemelor de securitate emisă de I.G.P.R.(Inspectoratul General Al Poliției Române)

Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat și se adresează, în principal, acelor spații în care se desfașoară diferite activități. Beneficiile sunt majore, printre acestea numărându-se reducerea costurilor şi riscurilor comparativ cu paza umană, diminuarea tentativelor de furt, posibilitatea de integrare cu sistemele de control acces şi detecţie incendiu pentru un control centralizat. Societatea noastră vă propune alegerea sistemului de supraveghere optim pentru siguranța și securitatea căminului și afacerii dumneavoastră. Deținem licența de funționare pentru instalarea, modificarea sau intreținerea componentelor sau a sistemelor de securitate emisă de I.G.P.R. (Inspectoratul General Al Poliției Române)

 

Galerie foto