Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Arad

Matrix Computers SRL

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Matrix Computers SRL - Service Reparatii Arad.


Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Arad

Societatea Matrix Computers a fost infiintata in anul 2001 avand ca principal obiect de activitate vanzarea si service-ul de calculatoare. Cu timpul ne-am extins, iar in anul 2005 compania s-a licentiat in domeniul "Sistemelor de securitate". Din anul 2009 ne-am extins activitatea si in domeniul sistemelor de semnalizare la incendiu.

In prezent detinem un magazin de calculatoare si un departament de sisteme de securitate, totalizand un numar de 12 angajati. Pana in momentul de fata am montat peste 300 de sisteme de supraveghere si peste 1500 de sisteme de alarme. Avand o experienta bogata in sisteme de securiatate, personalul nostru va sta la dispozitie pentru a rezolva in cel mai scurt timp posibil orice problema aparuta. Echipamentele utilizate sunt de cea mai buna calitate.

Printre serviciile oferite de Matrix Computers putem aminti montajul, service-ul, proiectarea, inchirierea sistemelor de alarma, a sistemelor de supraveghere, a sistemelor antiincendiu, sistemelor de control acces, interfoanelor si videointerfoanelor.

In portofoliul clientilor nostri includem companii precum: BT Asigurari Transilvania, Autotechnic, Romcon Car Plus, Verbita, Agro Codlea, Metalcomp si Agentia de Mediu Arad, Primaria zabrani, Primaria Curtici, Primaria Neudorf, Regia Autonoma Apa-Canal Arad, etc.

Produse si Servicii

Activitatea de service pentru sisteme de supraveghere video este realizata de Matrix Computers in cel mai scurt timp posibil, la o performanta ridicata.

Clauzele contractuale stabilite sunt intotdeauna favorabile pentru dvs., pentru ca, in functie de abonament, includ diverse reduceri la manopera, piese de schimb si achizitii de alte echipamente. Serviciile de service sisteme de supraveghere video cuprind verificari periodice, intretinere, reparatii si schimb de piese. Personalul firmei are o experienta vasta in montaje si reparatii ale acestor sisteme, redand functionalitatea lor in maxim 24 de ore de la anuntarea defectiunilor. Astfel, protectia dvs. nu va fi intrerupta pentru mult timp si puteti beneficia de avantajele unui sistem de supraveghere intr-un timp record.

Serviciile de reparatii si intretinere asigura o durata mai lunga de viata a echipamentelor si previn blocarile temporare de functionalitate in cazul verificarilor periodice, pentru ca surprizele neasteptate sunt diminuate.

Galerie foto