Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Arad

Matrix Computers SRL

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Matrix Computers SRL - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Arad
  service montaj camere video alarme aradSocietatea Matrix Computers a fost infiintata in anul 2001 avand ca principal obiect de activitate vanzarea si service-ul de calculatoare. Cu timpul ne-am extins, iar in anul 2005 compania s-a licentiat in domeniul "Sistemelor de securitate". Din anul 2009 ne-am extins activitatea si in domeniul sistemelor de semnalizare la incendiu.

 Avand o experienta bogata in sisteme de securiatate, personalul nostru va sta la dispozitie pentru a rezolva in cel mai scurt timp posibil orice problema aparuta. Echipamentele utilizate sunt de cea mai buna calitate.

  Printre serviciile oferite de Matrix Computers putem aminti montajul, service-ul, proiectarea, inchirierea sistemelor de alarma, a sistemelor de supraveghere, a sistemelor antiincendiu, sistemelor de control acces, interfoanelor si videointerfoanelor.

  Activitatea de service pentru sisteme de supraveghere video este realizata de Matrix Computers in cel mai scurt timp posibil, la o performanta ridicata.

service montaj camere video alarme arad

  Clauzele contractuale stabilite sunt intotdeauna favorabile pentru dvs., pentru ca, in functie de abonament, includ diverse reduceri la manopera, piese de schimb si achizitii de alte echipamente. Serviciile de service sisteme de supraveghere video cuprind verificari periodice, intretinere, reparatii si schimb de piese. Personalul firmei are o experienta vasta in montaje si reparatii ale acestor sisteme, redand functionalitatea lor in maxim 24 de ore de la anuntarea defectiunilor. Astfel, protectia dvs. nu va fi intrerupta pentru mult timp si puteti beneficia de avantajele unui sistem de supraveghere intr-un timp record.

Camerele de supraveghere sunt mereu o solutie buna pentru a proteja o anumita zona. Desigur, camerele ofera imagini, nu alarmeaza in mod direct. Totusi datorita varietatii mari de sisteme de supraveghere si exista diverse posibilitati pentru a obtine rezultate cat mai bune.

service montaj camere video alarme arad

Este bine de stiut ca:

 • exista sisteme de supraveghere pot trimite imagini prin e-mail in caz de eveniment, astfel aflam foarte repede despre producerea acestuia.
 • toate unitatile de inregistrare (DVR) mai noi, ofera posibilitatea conexiunii pe internet, astfel putem accesa camerele oricand, de oriunde ne-am afla.
 • sistemele de supraveghere pot fi combinate si/sau integrate cu un sistem de alarmare. Astfel putem beneficia de optiuni noi de parotectie.

Serviciile de reparatii si intretinere asigura o durata mai lunga de viata a echipamentelor si previn blocarile temporare de functionalitate in cazul verificarilor periodice, pentru ca surprizele neasteptate sunt diminuate. Alege sistemele de supraveghere comercializate si instalate de catre noi si te poti bucura de mai multa siguranta.

Produse si Servicii

Matrix ofera servicii de montaj pentru:service instalare sisteme de securitate arad

 • sisteme de alarma
 • sisteme de supraveghere video
 • sisteme de control acces si pontaj
 • sisteme de semnalizare incendiu
 • interfoane, videointerfoane

Instalam sisteme de securitate pentru mediu rezidential, institutii publice, hale industriale, etc. Instalarea se face conform normelor in cel mai scurt timp posibil.

 • Sisteme de alarma antiefractie
 • Sisteme de detectie incendiu
 • Supraveghere video
 • Control acces si pontaj
 • Interfoane si videointerfoane
 • Sisteme protectie perimetrala si control rond

Galerie foto