Service Reparatii Service Auto Targu Mures

Service Auto Targu Mures

Service Reparatii Service Auto Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Targu Mures - Service Reparatii Targu Mures.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Targu Mures
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Targu Mures

  Servicii de reparatii si intretinere pentru autoturisme si autoutilitare cat si de distributie si vanzare de piese auto, consumabile si accesorii pentru o gama larga de vehicule.

  Activitati specifice de verificare, intretinere, diagnoza si reparatie autoturisme (mecanica, electrica).

  Pentru toate lucrarile realizate oferim garantie conform legislatiei in vigoare. In cadrul lucrarilor utilizam piese de schimb originale pe care le putem furniza noi prin magazinele de piese auto proprii.

Produse si Servicii

Diagnosticare
 Putem realiza diagnosticarea, reglarea si verificarea sistemelor de gestiune electronica a autovehicolelor: diagnose complete ale aparatelor de comanda a injectiei motorului, a sistemului ABS si ESP, a sistemelor de climatizare etc., cu ajutorul unui banc de test performant Bosch.

Reparatii Mecanice
 In cadrul atelierului mecanic se efectueaza repararea completa a motorului si cutiei de viteze precum si inlocuirea urmatoarelor repere si subansamble: distributia, instalatii de racire, sistemul de franare, sistemul de suspensie si directie etc.

Reparatii Electrice
 Diagnoza aparatului de comanda electrica generala, repararea instalatiei electrice, reparatii electromotoare, reparatii alternatoare etc.

Service Roti
 Demontari si montari de anvelope, precum si echilibrarea acestora, verificarea sistemului de directie.