Service Reparatii Service Auto Targu Jiu

Automeister-Pro Auto

Service Reparatii Service Auto Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Automeister-Pro Auto - Service Reparatii Targu Jiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Targu Jiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Targu Jiu

  PRO AUTO este firma care din septembrie 2003, prin magazinul din strada Victoriei a stabilit standarde ridicate in comertul cu piese auto pentru autoturismele de import. Politica firmei a fost sa furnizeze clientilor un pachet complet alcatuit din piese de calitate foarte buna, consiliere cu privire la cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor, precum si recomandarea unui atelier cu profesionisti care sa repare masina. In 2005, PRO AUTO a inceput dezvoltarea propriului atelier de reparatii in Targu Jiu, Calea Bucuresti, nr. 66. De la un atelier cu doua posturi de lucru, s-a ajuns in 2007 la 6 posturi, iar in 2013 la 12 posturi. Din 2007 atelierul opereaza sub franciza Automeister.
  Spatiul de lucru este extrem de generos, iar operatiunile sunt realizate de catre personal calificat si cu experienta, astfel incat masina dumneavoastra se afla in perfecta siguranta si ferita de orice incident neplacut.
  Fiecare operatiune de specialitate are o zona dedicata si delimitata in incinta service-ului, prin aceasta asigurandu-se un flux corect al autoturismelor in service si reducerea timpului de interventie asupra masinii.
  PRO AUTO investeste constant in cele mai noi tehnologii pentru dotarea proprie a service-ului auto, precum si in istruirea permanenta a personalului, acest lucru garantand interventii profesioniste si de o inalta calitate, indiferent de marca masinii dumneavoastra.

Produse si Servicii

  • ITP
  • Reparatii Motor
  • Reglaj Directie
  • Diagnoza
  • Electricitate
  • Clima
  • Tractari Auto

Galerie foto