Service Reparatii Service Auto Seini

Autonis Service Auto

Service Reparatii Service Auto Seini reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Autonis Service Auto - Service Reparatii Seini.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Seini
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Seini

  Firma AUTONIS SERVICE SRL a fost infiintata in anul 2008 cu sediul in SEINI str. Baii nr.125C, cu capital integral privat. Obiectul principal de activitate este conform codului CAEN 4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor.
  Activitatea service-ului se desfasoara incepand cu luna decembrie 2011 intr-un spatiu nou, o investitie de cca. 200.000euro, moderna, cu toate facilitatile necesare unei activitati la cele mai inalte standarde de calitate in reparatia si intretinerea autovehicolelor
  Pana la aceasta data investitia in echipamente si tehnica specifica service-urilor auto depaseste suma de 100.000 euro. Dintre aceste dotari enumeram: cabina de vopsire cu dimensiunile 7,5m x 4m x3m, laborator pentru prepararea vopselelor dotat complet , 2 spatii de pregatire pentru vosire echipate cu instalatie pneumatica si centrala de aspiratie praf, lampa cu infrarosu, truse de tinichigerie, aparate de sudura in mediu protejat, aparat de sudura spotter, aparat de sudura in puncte, elevator 3tone, elevator 4tone, instalatie de verificat si incarcat agent frigorific pentru autoturisme, autoutilitare, autobuze si camioane, presa hidraulica 20t, aparat de reglat faruri, instalatie de aerisire frane, truse specifice de mecanica etc. De asemenea avem achizitionate testere de diagnoza BOSCH si DELPHI pentru rezolvarea problemelor legate de softul computerelor cu care sunt echipate ultimele generatii de automobile. Din luna februarie 2012 suntem service autorizat RAR (autorizatia nr 11314/2012). De asemenea avem posibilitatea tractarii autoturismelor defecte cu platforma noastra de 2,5tone.
  Astfel avem angajati un inginer auto ca si sef de service acreditat RAR, mecanici auto specializati anual la cursuri de prefectionare, precum si vopsitori auto certificati de furnizorii de sisteme de vopseluri. De asemenea managementul asigurat de administratorii firmei are garantia succesului dat de aparteneta AUTONIS SERVICE SRL la grupul de firme NISTEM.

Produse si Servicii

Va oferim urmatoarele servicii de reparatii auto:

  • mecanica sistem directie, franare si suspensie
  • mecanica sistem aprindere si evacuare
  • tinichigerie auto
  • vopsitorie in cabina de vopsire
  • diagnoza cu testere auto
  • diagnoza, incarcare si reparatie sisiteme de aer conditionat
  • reconditionare casete de directie
  • verificare si reparatie sistem de iluminat
  • electricitate auto
  • tractare cu platforma

Asiguram pentru toate lucrarile efectuate atat garantie pentru manopera cat si pentru piesele montate.

Galerie foto