Service Reparatii Service Auto Satu Mare

Frarom Service

Service Reparatii Service Auto Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Frarom Service - Service Reparatii Satu Mare.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Satu Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Satu Mare

  FRAROM SRL este un service auto infiintat in anul 1999, avand ca obiect principal de activitate reparatiile auto, comertul cu piese de schimb. Capitalul social al firmei este 100% privat.
  Personalul de specialitate al firmei cuprinde: mecanici, tinichigii si vopsitori, electricieni. Pregatirea acestora este asigurata prin participarea la cursuri de specializare, in tara si strainatate, organizate de principalii nostri furnizori si parteneri.
  Dotarile tehnice moderne – elevatoare, rampe, aparate de masura si control, stand redresare caroserii, testere, cabina vopsit - permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate.
  In cadrul unitatii realizam lucrari de reparatii pentru toate marcile de autovehicule, de la autoturisme pana la autoutilitare.
  Service-ul nostru executa si alte diverse lucrari, cum ar fi: izolari fonice, reparatii la instalatia de alimentare, reparatii la instalatia electrica, precum si tractari auto.
  Pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efectuate in cadrul service-ului, clientii beneficieaza de garantie conform legislatiei in vigoare.
 Misiunea firmei este dezvoltarea prezentei pe piata ca furnizor de servicii in domeniul reparatiei si intretinerii autovehiculelor.

Produse si Servicii

Serviciile de reparatii auto acopera urmatoarele domenii:

  • Mecanica
  • Tinichigerie
  • Vopsitorie
  • Electricitate  
  • Diagnoza computerizata
  • Piese de schimb

Galerie foto