Service Reparatii Service Auto Popesti-Leordeni

Grand Tino Service Auto

Service Reparatii Service Auto Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Grand Tino Service Auto - Service Reparatii Popesti-Leordeni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Popesti-Leordeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Popesti-Leordeni

  GTS Auto este un proiect plecat din dragostea pentru automobile! Gratie pasiunii noastre pentru masini si din dorinta de a oferi pe piata romaneasca o consultanta tehnica si o manopera de calitate superioara.
  Noi avem ca scop sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate in intretinere, reparare, cosmetizare si placerea de a conduce un automobil in stare perfecta de functionare.
  In curand GTS Auto va pune la dispozitie in cadrul site-ului nostru , un spatiu special in care clienti isi pot vizualiza prin intermediul unei camere video, activitatea de reparatii sau lucrarile de intretinere executate de catre angajati asupra autoturismelor.
  Grand Tino Service se afla intr-o locatia moderna pe Soseaua Oltenitei, numarul 207 (DN 4 Bucuresti-Oltenita), mai exact in Orasul Popesti-Leordeni, Judetul Ilfov.
  GTSauto.ro urmeaza sa devina un principal centru service din Bucuresti si Ilfov, dar si din judetele alaturate. Pe langa toate acestea GTSAuto.ro ofera numai personal calificat in efectuarea de repararare a autovehiculelelor Dumneavoastra.

Produse si Servicii

Mecanica auto
  Grand Tino Service dispune de personal calificat in mecanica auto specializat ce lucreaza la cea mai buna calitate, dar si cu unelte si piese corespunzatoare calitatii superioare de reparatie a automobilului Dumneavoastra de la principalii furnizori de piese auto din Romania.

Tinichigerie auto
  In incinta service-ului Grand Tino Service dispunem de personal calificat si specializat ce lucreaza la cea mai buna calitate, dar si unelte si materiale corespunzatoare calitatii superioare de reparatie a automobilului Dumneavoastra. Pentru lista completa de tarife aplicate pentru reparatia de tinichigerie a automobilului Dumneavoastra va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail cu mai multe detalii despre piesele sau automobilul ce urmeaza a fi cosmetizat.

Vopsitorie auto
  In incinta service-ului Grand Tino Service dispunem de o inalta linie de vopsitorie la cele mai bune standarde de calitate cu personal specializat dar si cu utilaje de presiune (compresor) de tip Dryer New Silver 20, cuptor de vopsit de tip (Metron). Pentru lista completa de tarife aplicate cosmetizarii automobilului Dumneavoastra va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail cu mai multe detalii despre piesele sau automobilul ce urmeaza a fi cosmetizat.

Vulcanizare auto
  Grand Tino Service dispune de o vulcanizare auto ce cuprinde o gama diversificata de automobile, autoutilitare, camioane, utilaje excavari cu un personal dedicat. Pentru lista completa de tarife aplicate la standul de vulcanizare va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail cu mai multe detalii despre tipul de anvelopa ce urmeaza a fi vulcanizat.

Galerie foto