Service Reparatii Service Auto Pitesti

La Service Pitesti

Service Reparatii Service Auto Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre La Service Pitesti - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Pitesti

Noua ne plac masinile si acesta este motivul pentru care suntem la service.

Echipa noastra e formata din:

Ioana Cotolan - administrator, petrol head si fan Audi. In service se ocupa de igienizari aer conditionat, programari, identificari piese, devize, facturare si-n general tot ce n-are legatura directa cu surubelnite si chei desi uneori are vaselina pe sub unghii.

Gabriel Neacsu - electromecanic.

10 ani de experienta in Spania in service multimarca, lucreaza La Service de 3 ani si jumatate.
Masini care i-au trecut prin mana: Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Lexus, Mitsubishi, Chrysler, Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Honda, Isuzu, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Rover, Skoda, VW, Volvo, Ford, Nissan, Chevrolet, SsangYong si multe altele pe care nu si le mai aduce aminte...
Ce-i place sa faca: orice lucrare la orice masina, ordine si curatenie
Ce nu-i place sa faca: mizerie in service si carpeli la masini
Gabi afirma: "Experienta cea mai buna am avut-o in strainatate unde am avut placerea de a lucra pe multe marci de masini si unde am experimentat si alte domenii: electric, electromecanic, dezmembrari. Imi place meseria mea si o fac cu drag si din pasiune"

Gabi a adoptat sloganul: eu nu zic niciodata "nu stiu" ci "nu stiu inca"

Bogdan Mincu - mezinul echipei, lucreaza La Service de 3 ani. E atent, lucreaza ingrijit si are o memorie fantastica, daca nu va mai amintiti ce si cand s-a schimbat la masina dvs. ne putem uita in baza de date sau il puteti intreba pe Bogdan pentru ca el tine minte fiecare masina si fiecare piesa. I-au trecut prin mana vreo 500 de masini, de la Logan la Audi si de la Matiz la BMW.

Produse si Servicii

Mecanica auto de calitate - la noi poti sa vii cu orice problema, nu conteaza cat de simpla sau complexa. Suntem bucurosi ca iti putem fi de ajutor de la revizie pana la segmentarea motorului, de la un schimb de placute de frana pana la sincroanele din cutia de viteze.

Diagnoza computerizata – la orice autoturism din Grupul VAG cu sisteme de ultima generatie. Masina ta vorbeste, noi te ajutam sa o intelegi. NOU - diagnoza Opel

Piese de schimb si consumabile - poti achizitiona de la noi la preturi fara concurenta. Pe o piata invadata de pseudo-piese fabricate pe vapor, noi iti oferim garantie.

Consultanta achizitii auto – cand vrei sa cumperi o masina second hand si nu esti sigur de istoricul ei, noi o verificam cap-coada. Pe o piata auto saturata de masini pe care un pensionar din Germania le-a condus numai in week-end, o verificare de rampa poate sa te scuteasca de experienta amara si costisitoare a unei tepe.

Verificare compresie - Atat pentru motoarele diesel cat si benzina

Verificare lichide - Aflam impreuna pana la ce temperatura rezista antigelul si daca lichidul de frana si-a pastrat proprietatile in timp

Verificare baterie - Verificam la cat % din capacitatea ei lucreaza bateria

Galerie foto