Service Reparatii Service Auto Nadlac

Service Auto Nadlac

Service Reparatii Service Auto Nadlac reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Nadlac - Service Reparatii Nadlac.


Descriere Service Reparatii Service Auto Nadlac

Service Auto Nadlac Non-Stop
Mecanica Auto | Electrica | ITP | Vulcanizare
Tractari Auto si Asistenta Rutiera A1 Vama Nadlac - Arad
0757.305.322 / 0757.586.255

La noi fiecare autoturism beneficiaza de servicii auto la nivel european. Suntem o echipa tanara si dinamica orientata spre calitate.

Profesionalismul este esential pentru compania noastra, de aceea serviciile auto sunt executate doar de personal calificat.

Dispunem de aparatura si scule de ultima generatie. Acest ansamblu ne permite sa executam reparatii diverse si multimarca.

service auto vaslui

Sistem Franare
Verificare, reparatii, intretinere sisteme franare. Toate operatiunile sunt insotite de garantie.

Suspensii
Specialisti in montajul suspensiilor de orice tip si cheile speciale detinute pentru astfel de operatiuni sunt garantia lucrarilor noastre.

ITP
Daca esti in Nadlac sau in tranzit prin Nadlac si esti impiedicat spre a trece Vama Nadlac sau pur si simplu certificatul tau anunta o reinoire a inspectiei tehnice periodice, nimic mai simplu - Apelati la noi.

Turbine
Montaj turbine, reconditionare turbine. Regenerare filtre catalizator - Diagnoze Auto

Distributie & Curele
Pentru garantia ca masina va functiona corespunzator, cand alegi un service pentru aceasta operatiune trebuie sa fii foarte atent pentru ca lipsa unor oameni experimentati pot cauza daune majore.Apeleaza la noi si vei gasi lucrare insotita de garantie.

Directie
Directia nu trebuie neglijata. Va invitam oricand in sercice pentru o constatare si pentru a primi cele mai corecte indicatii.

Electrica Auto
Pentru probleme electrice gasiti in atelierul de electrice-auto specialistii nostri cu cele mai noi programe de lucru si posibilitati superioare prin serviciul multi marca.

Revizii Ulei Filtre
Pentru fiecare schimb de filtre si ulei motor va asteptam la noi, iar pentru uleiul si filtrele achizitionate prin reteaua noastra de distribuitori autorizati, schimbul se face gratuit..

Cutie Viteze
In atelierul nostru gasiti un specialist in mecanica si mecanica cutii viteze sau mecanica fina. Montajul si demontajul sunt executate dupa manualul producatorului pentru garantie..

Reglaj Lumini
Reglajul de lumini se executa cu cele mai noi aparate si sunt garantia unui nou control ITP si pentru o vizibilitate si siguranta sporite.

Injectoare
Atelierul de pompe mecanice, pompe presiune rampe injectoare va sta la dispozitie cu cea mai noua statie de calibrare masurare si diagnosticare.

Asistenta & Tractari Auto

Asiguram si interventii auto la Autostrada A1 in regim de tractare, remorcare, depanare sau asistenta rutiera pe raza judetului Arad si in special in proximitate la Vama Nadlac.

tractari_auto_non_stop_nadlac_a1_vama_cenad

Pentru situatii urgente dispunem de linia Asistenta Rutiera care actioneaza in Nadlac Arad si A1 dar si mai multe platforme auto pentru tansport sau tractari din Germania Slovacia Cehia Austria Ungaria in Romania.

Galerie foto