Service Reparatii Service Auto Constanta

AUTOBEST All Quatro SRL

Service Reparatii Service Auto Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AUTOBEST All Quatro SRL - Service Reparatii Constanta.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Constanta

  AUTOBEST All Quatro SRL este unul dintre cele mai mari service-uri auto din Constanta si a fost infiintat in anul 2008, cu capital social 100% privat. AUTOBEST All Quatro se ocupa de reparatii auto pentru o gama foarte larga de marci auto dintre care enumeram: Volkswagen, Toyota, Ford, Opel, Nissan, Fiat, Peugeot, Renault, Honda, Dacia etc. atat automobile cat si microbuze.
  Dotarile tehnice moderne ale AUTOBEST All Quatro dintre care enumeram: elevatoare , rampe , aparate de masura si control, cuptor vopsit – permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate.De-a lungul anilor specialistii firmei AUTOBEST All Quatro au castigat respectul si aprecierea tuturor clientilor sai. Intotdeauna pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului AUTOBEST All Quatro, veti beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare.
  Personalul de specialitate al firmei cuprinde 2 mecanici, 2 electricieni, 4 tinichigii si 4 vopsitori, avand 6 posturi de lucru. Pregatirea muncitorilor este asigurata si prin participarea la cursuri specializate organizate de principalii nostri furnizori: Autocolor etc.
  Prin contractele incheiate cu societatile de asigurari, service-ul este acreditat sa efectueze reparatii auto acoperite de polite de asigurare RCA si CASCO. Misiunea societatii AUTOBEST All Quatro este dezvoltarea prezentei pe piata ca furnizor de servicii in domeniul reparatiei si intretinerii autovehiculelor.
  Pentru activitatile noastre suntem agreati de Ministerul Transporturilor si Registrul Auto Roman. Service-ul AUTOBEST All Quatro este dotat cu utilaje moderne, va ofera servicii profesionale de reparatii auto in urmatoerele domenii: Mecanica auto, Tinichigerie, Vopsitorie, Electrica Auto.

Produse si Servicii

  • Mecanica auto
  • Electrica auto
  • Tinichigerie
  • Vopsitorie auto
  • Statie ITP
  • Diagnoza auto

Galerie foto