Service Reparatii Service Auto Buzau

Service Auto Buzau

Service Reparatii Service Auto Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Buzau - Service Reparatii Buzau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Buzau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Buzau

Reparatii alternatoare
Ne ocupam de cele mai rapide reparatii de alternatoare - orice model, orice masina, orice defectiune!

Verificare
Specialistii nostri pot ajuta si cu: verificare parametri alternator, verificare parametri electromotor, verificare parametri sistem electric auto - indiferent de modelul autoturismului dumneavoastra.

Reparatii
Orice defectiune este reparata in cel mai scurt timp posibil de electricienii din service. Acestia au experienta majora in domeniu si sunt la curent cu cele mai noi tehnologii.

Reparatii electromotoare
Avem solutii si pentru electromotorul masinii dumneavoastra! Putem rezolva intr-un mod profesionist si ieftin problemele aparute!

Diagnosticare
In functie de rezultatele verificarilor si masuratorilor efectuate putem trece la partea de diagnosticare alternator, diagnosticare electromotor sau diagnosticare sistem electric auto.

Lucrari de durata
In cazul in care defectiunea necesita un interval mai mare de timp pentru remediere, o puteti lasa cu incredere la noi si ridica atunci cand totul e gata.

Consultanta
In cazul in care este necesara achizitionarea de componente sau piese noi, specialistii nostri va pot ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita. Experienta noastra reprezinta garantia calitatii!

Alte servicii
In situatii de urgenta majora ne putem deplasa (contra cost) cu unitatea mobila spre dumneavoastra. Firma noastra ofera si alte servicii: diagnoza auto, instalare sisteme de iluminare de tip xenon etc