Service Reparatii Service Auto Buftea

Service Auto Buftea

Service Reparatii Service Auto Buftea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Buftea - Service Reparatii Buftea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Buftea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Buftea

Cu o echipa formata din profesionisti in domeniul auto, putem face fata oricarui tip de reparatie / interventie asupra autoturismului dumneavoastra; de la o simpla constatare, revizie si inlocuiri componente pana la echilibrare dinamica roti si indreptari jante, mecanica si electrica avansata si diagnosticari complexe ale sistemelor electronice. Service Auto Buftea satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti prin: aducerea si de piese originale, rapoarte complexe legate de autoturism si testarea tuturor sistemelor electronice cu aparatura profesionala de diagnosticare complexa wireless-BOSCH.

  Toate operatiunile sunt efectuate cu scule si echipamente profesionale achizitioate de la producatori si furnizori renumiti in domeniu.

  Punem la dispozitia clientilor o sala de asteptare moderna dotata cu canapele confortabile, televiziune digitala prin satelit si internet wireless de mare viteza. Din sala de asteptare aveti contact vizual asupra autoturismului dumneavoastra, evitand astfel orice suspiciune legata de modul in care personalul nostru lucreaza in vederea remedierii problemelor sau a executarii diverselor operatiuni.

  In cadrul operatiunilor necesare unei revizii, masina dumneavoastra este suspendata in permanenta pe un elevator, uleiul-motor este preluat de catre un recuperator profesional de ulei, prevazut cu un recipient transparent; astfel veti stii exact cat ulei ati avut in autoturism si cat s-a schimbat/completat. In acest mod nu veti avea suspiciuni asupra corectitudinii executarii operatiunii de schimb-de-ulei.

Produse si Servicii

Service-ul nostru auto este dotat cu scule si dispozitive pentru toata gama de autovehicule. Mecanica automobilului tau este cea mai solicitata si are nevoie de ingrijire speciala. Toate reparatiile executate beneficiaza de o garantie atat pentru manopera cat si pentru piese auto comercializate de noi.

  • Fluide – schimb ulei si filtre, fluide de racire
  • Sistemul de franare – placute si discuri de frana, saboti si cilindrii de frana, cabluri, etrieri
  • Elemente de directie – uleiuri,capete de bara, bielete directie, burduf, caseta, pompa servo, rulmenti, articulatii
  • Elemente de suspensie – arcuri, amortizoare, flanse, rulmenti sarcina, brate suspensie,si antiruliu, pivoti, bucse
  • Sistemul de esapament – tobe, catalizator, sonde lambda, tampoane, turbo-compresor
  • Motor – kit curele distributie, kit curele transmisie, injectoare,garnituri , suporti, tampoane
  • Cutie de viteze – kit ambreiaj, volanta, articulatii planetare, pompa si cilindru ambreiaj, uleiuri
  • Sistem de racire – radiatoare apa, ulei, pompa apa, termostat, furtune, sonde, incalzire/racire habitaclu
  • Roti – inlocuiri anvelope, jante, echilibrari . Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta

Galerie foto