Service Reparatii Service-Auto Buftea

And & Rey Service Auto

Service Reparatii Service-Auto Buftea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre And & Rey Service Auto - Service Reparatii Buftea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service-Auto Buftea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service-Auto Buftea

  AND & REY este un service auto profesional, multimarca ce ofera servicii de calitate la standarde europene si la preturi corecte.
  Cu o echipa formata din profesionisti in domeniul auto, putem face fata oricarui tip de reparatie / interventie asupra autoturismului dumneavoastra; de la o simpla constatare, revizie si inlocuiri componente pana la echilibrare dinamica roti si indreptari jante, mecanica si electrica avansata si diagnosticari complexe ale sistemelor electronice.
  Suntem o mare familie, iar clientii nostrii sunt musafiri, asa ca ii primim cum se cuvine si ii tratam cu maximul de respect cuvenit. Autoturismul este "imbracat" cu huse de unica folosinta pentru a evita neplacerile creeate de murdarirea accidentala a acestuia.
  Toate operatiunile sunt efectuate cu scule si echipamente profesionale achizitioate de la producatori si furnizori renumiti in domeniu.
  AND & REY satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti prin: aducerea si de piese originale, rapoarte complexe legate de autoturism si testarea tuturor sistemelor electronice cu aparatura profesionala de diagnosticare complexa wireless-BOSCH.
  AND & REY pune la dispozitia clientilor o sala de asteptare moderna dotata cu canapele confortabile, televiziune digitala prin satelit si internet wireless de mare viteza. Din sala de asteptare aveti contact vizual asupra autoturismului dumneavoastra, evitand astfel orice suspiciune legata de modul in care personalul nostru lucreaza in vederea remedierii problemelor sau a executarii diverselor operatiuni.
  In cadrul operatiunilor necesare unei revizii, masina dumneavoastra este suspendata in permanenta pe un elevator, uleiul-motor este preluat de catre un recuperator profesional de ulei, prevazut cu un recipient transparent; astfel veti stii exact cat ulei ati avut in autoturism si cat s-a schimbat/completat. In acest mod nu veti avea suspiciuni asupra corectitudinii executarii operatiunii de schimb-de-ulei.

Produse si Servicii

  • Diagnosticare
  • Diagnoza computerizata
  • Revizii
  • Mecanica
  • Polish Faruri
  • Echilibrare Roti
  • Piese, componente si consumabile auto
  • Anvelope
  • Piese origine producator

Galerie foto